Bliv kunde

KPK Døre & Vinduer henvender sig til professionelle fagfolk over hele landet. Rigtig mange dygtige håndværkere har i dag valgt os som leverandør af vinduer og døre.

Med KPK Døre & Vinduer i ryggen er du som håndværker ikke bare sikret en god kvalitet i produkterne. Vi tilbyder dig en række andre fordele, som du kan læse om her.

Vil du gerne drøfte mulighederne for et samarbejde med en af vores konsulenter, så book et besøg her på siden.
Har du en konkret forespørgsel, som du vil have et tilbud på, så har du også mulighed for at sende os din forespørgsel her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde.

Som kunde får du følgende fordele:

Produkter i høj kvalitet

Vi tilstræber en høj og stabil kvalitet på vores produkter. Derfor skal du ikke være nervøs for at stå inde for kvaliteten over for dine kunder.

Vi hjælper dig til at sælge mere

Vi har en række initiativer, der skal hjælpe dig til at sælge mere. Det omfatter alt fra små kurser til at du kan låne et udstillingstårn, hvis du skal på messe.

Vi kommer med nye kunder til dig

På vores hjemmeside kan man søge efter en lokal håndværker, som kan rådgive om, levere og montere vores produkter. Som kunde hos KPK Døre & Vinduer kan du vælge at blive synlig, når slutbrugeren søger. Det gælder også i vores ONLINE PRØVERUM, som slutbrugerne bruger til at få inspiration til at nye vinduer og døre.

Materialer fra KPK og din egen kundefolder med logo

Vi kan tilbyde dig en folder med dit logo på, som du kan uddele til dine kunder. Derudover har skabeloner til annoncer etc.

 

KPK prisliste - altid lige ved hånden

Vi har en stor og meget brugbare prisliste, som du enten kan downloade eller bestille i en trykt udgave, så du altid har et eksemplar lige ved hånden.

Fast konsulent og stort internt salgsteam

Du får en fast kontakt-person fra KPK, som du kan kontakte. Derudover sidder vores dygtige salgteam klar til at tage imod dine bestillinger, hjælpe og give gode råd.