Gode råd

Det er en stor beslutning at købe nye vinduer og døre. 

Her på siden finder du masser af gode råd og tips, som du skal være opmærksom på gennem hele processen. På den måde kan du træffe det rigtige valg og sikre, at dit bygge- eller renoveringsprojekt bliver en succes, og noget du vil glæde dig over mange år frem. 

 

Når du skal vælge dine nye vinduer...

... så start med at lave en prioriteret liste over, hvad der er vigtigt for dig.

  • Klassisk eller moderne?
  • Detaljer eller stilsikkert?
  • Opgradering eller udskiftning?
  • Skal de nye vinduer være energirigtige?
  • Hvilken type glas vil du have i?
  • Sikring - hvor meget?
  • Eller skal de være mere afdæmpet og integreret i husets udtryk?

    Tag herefter en snak med din lokale håndværksmester, som kan guide dig godt videre og gøre drømmen om nye vinduer til virkelighed.

Når dine vinduer skal monteres...

Vi har bestræbt os på at fremstille et produkt som med en korrekt montering og regelmæssig vedligeholdelse vil kunne glæde dig i mange år fremover.

KPK Døre og Vinduer forhandles gennem din lokale håndværker, som også med kyndig hånd hjælper med montering af dine vinduer og døre. Du kan finde navn og telefonnummer på din lokale håndværksmester nederst på siden.

Din håndværker står ligeledes klar til at rådgive dig om valget af vinduer og døre.

I vores brugervejledning, som udleveres sammen med alle nye vinduer og døre, kan man finde information om de ting, man bør være opmærksom på, for at få det optimale af sine nye døre og vinduer.

Skulle der være spørgsmål eller opstå problemer, kan du kontakte din leverandør af KPK Døre & Vinduer. Han vil sammen med vores Serviceafdeling se på sagen.

KPK's monterings- og brugervejledning

 

Når dine vinduer er blevet monteret...

... har vi nogle gode råd omkring vedligehold.