Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Vi lancerer 2-lags vindue med energimærke A

Vi lancerer nu et nyt vindue i træ/alu-serien, VISION, som er kendt for at have en isoleringsevne blandt markedets bedste og samtidig et stort lysindfald.

Det nye vindue bliver med 2-lags glas og energimærke A, hvilket således gør vinduet til et af kun ganske få vinduer med 2-lags glas, der lever op til bygningsreglement 2020.

Efter, at vi tilbage i marts måned lancerede et helt nyt træ/alu-vindue, som har en isoleringsevne blandt markedets bedste og samtidig et markant bedre lysindfald, er det gået stærkt. Det nye træ/alu-vindue, KPK VISION, har nemlig fået en flot modtagelse, hvilket har fået os til at gå skridtet videre med et nyt træ/alu-vindue i VISION-serien, som har den usædvanlige kombination; 2-lags glas med energimærke A:

- Med lanceringen af VISION har vi suppleret vores stærke og traditionelle produktpalette med en mere moderne vinduestype med slanke, flotte linjer, som egner sig særligt godt til eksempelvis nybyggeri og gennemgribende renoveringsprojekter, hvor formålet er at opnå et mere moderne udtryk, fortæller KPK Døre og Vinduers salgschef, Peter Bechmann.

Det nye træ/alu-vindue med 2-lags glas og energimærke A kan fås i alle vores ti standardfarver og har desuden ti års garanti.

Læs mere om VISION vinduet her