10 års garanti

KPK Døre & Vinduer giver en udvidet garanti i forhold til VinduesIndustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Hos os får du hele 10 års garanti.

Se vores garantierklæring her:

Garantierklæring

Gældende for elementer leveret fra 1. september 2013.

 

DVV

Vores vinduer og døre er DVV-mærkede og certificeret efter de tekniske bestemmelser for DVV (Dansk Vindues Verifikation). Dette står for strengt kontrolleret kvalitet og hermed garanti på alle de punkter, der er afgørende ved valg af nye vinduer og yderdøre.

Læs mere om DVV her

 

Vinduesindustrien

KPK Døre & Vinduer er medlem af VinduesIndustrien, som er en brancheforening for producenter af vinduer og yderdøre. VinduesIndustrien er tilsluttet en garantiordning, som sikrer privatforbrugeren i tilfælde af, at en producent ikke kan leve op til sin garantiforpligtelse.

www.vinduesindustrien.dk

 

DVC Produktcertificering

Gennem VinduesIndustrien er KPK Døre & Vinduer tilsluttet DVC-Produktcertificering. Det betyder, at produkterne bliver kontrolleret på alle punkter, som er afgørende for kvaliteten.

Produktansvar

Til dækning af skader, som måtte forvoldes af produkterne, har KPK Døre & Vinduer en produktansvarsforsikring, der dækker med op til 10 mio. kr. i forbindelse med skader, der påføres bygninger og/eller inventar mv. (tingskader). Forsikringen dækker tillige med op til 5 mio. kr. i forbindelse med personskader.

Garantiordning

Samtidig har KPK, som medlem af VinduesIndustrien, sammen med Byggeriets Arbejdsgivere og Træets Arbejdsgiverforening en garantiordning, så du er sikret, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler ved et leveret vindue eller yderdør.

Læs om DVV Garantierklæring og DVV Garantiordningen her

 

Byggeriets Ankenævn behandler evt. klager, så du er sikret den bedst mulige sagsbehandling.