Håndværkere efterspørger viden om produktion af byggematerialer

KPK Døre & Vinduer mærker i øjeblikket en stor interesse fra håndværkere, der gerne vil have indblik i virksomhedens produktion af vinduer og døre. Derfor afholder KPK Døre & Vinduer nu en række fabriksbesøg, hvor håndværksmestre kan få en grundig introduktion til produktionen af døre og vinduer. Næste fabriksbesøg er fredag den 5. maj 2017.

 

Håndværkere interesserer sig i stigende grad for, hvor byggematerialerne kommer fra. Det erfarer KPK Døre & Vinduer på Mors, der i øjeblikket får mange henvendelser fra kunder og samarbejdspartnere, som gerne vil se, hvordan dansk produktion af døre og vinduer foregår i praksis. Derfor åbner vinduesproducenten nu op for flere fabriksbesøg:

 

- Det seneste år har rigtig mange håndværkere kontaktet os og spurgt, om de må se vores produktion. Og det er selvfølgelig positivt, at mestre og svende gerne vil blive klogere på, hvordan produkterne, som de arbejder med til dagligt, bliver til, fortæller KPK Døre & Vinduers salgschef Peter Bechmann, der står for virksomhedens fabriksbesøg, og fortsætter:

 

- En af de mange fordele ved at have produktion i Danmark er, at vi let kan imødekomme ønsket ved at åbne dørene og vise den samlede produktion af døre og vinduer frem. Derfor har vi også afholdt flere fabriksbesøg det seneste halve år, hvilket vi har fået en rigtig god respons på fra de mange, nysgerrige besøgende. Fremadrettet vil vi åbne dørene endnu mere op.  

 

Kommer langvejs fra
Og gæster kommer ikke kun fra nærområdet i Nordjylland, hvor KPK Døre & Vinduer har sin produktion. Faktisk oplever KPK, at flere håndværksmestre vælger at tage deres ansatte med fra både Sjælland og Fyn for at få indblik i produktionen.

 

Det gælder blandt andre tømrermester Claus Hauge, som har firmaet Hauge Byg. Tidligere på året tog hele virksomheden, der består af ni mand og ligger i Næstved, turen til KPK for at få en dybere forståelse af processen i en vinduesproduktion. Og det er ikke sidste gang, at Claus Hauge hiver en hel dag ud af kalenderen til et fabriksbesøg:

 

- Vi ønskede at få et større kendskab til produktionen, og hvad der helt konkret bliver sat i gang i praksis, når vi bestiller et vindue eller en dør. I den forbindelse gav besøget os en øjenåbner og en større respekt for produkterne, da vi fik en dybere forståelse for processen, og hvor mange led, der er i produktionen af et vindue, forklarer tømrermester Claus Hauge og fortsætter:

 

- Bestiller vi eksempelvis et vindue med en speciallavet bue, så kommer den ikke igennem en almindelig produktion, men bliver i stedet udført i hånden af en snedker. Det var utrolig interessant at se, hvor meget vi egentlig sætter i gang, når vi bestiller eller ændrer i en bestilling, og jeg tænker derfor bestemt heller ikke, at det var sidste fabriksbesøg for vores vedkommende.

 

KPK Døre & Vinduer afholder næste fabriksbesøg fredag den 5. maj 2017, hvor alle interesserede kan komme og se, hvordan døre og vinduer med godt håndværk og moderne produktionsteknologi bliver fremstillet.

 

Du kan læse mere her: http://www.kpk-vinduer.dk/for-haandvaerkere/saelg-mere/fabriksbesoeg