Efter WorldSkills: KPK stiller endnu mere skarpt på det gode håndværk

Det netop afsluttede WorldSkills i Abu Dhabi er gået godt for bygningssnedkeren Frederik Riber, der fik en medalje med hjem i bygningssnedkerkategorien, hvor han dystede mod 24 unge fra hele verden. Nu sætter KPK Døre & Vinduer endnu mere fokus på at fremme det gode håndværk og forlænger deres sponsorat med bygningssnedkerne ved DM i Skills og WorldSkills samt tegner et sponsorat med Tømrerfaget i Danmark.   

Indsatsen var overbevisende, da Frederik Riber scorede nok point til en såkaldt Medallion of Excellence ved det netop afsluttede WorldSkills i Abu Dhabi. Medallion of Excellence er en udmærkelse til deltagere med et højt pointantal. Det flotte resultat giver vinduesproducenten KPK Døre & Vinduer, der i forvejen er sponsor for de danske bygningssnedkere ved både DM i Skills og WorldSkills, blod på tanden til at forsætte og endda øge sponsoreringen af det gode håndværk gennem Skills-mesterskaberne:

- Som sponser for bygningssnedkerne er vi ekstra stolte af, at Frederik Riber har modtaget en Medallion of Excellence ved WorldSkills. Landsholdet i Skills er væsentligt for at sætte fokus på det gode håndværk, og det er vi hos KPK Døre & Vinduer rigtig glade for at være en del af. Sponsoraftalen skaber dels intern stolthed blandt vores medarbejdere, og dels styrker den relationerne til vores kunder som for eksempel Tømrer & Snedker Mester Madsen i Præstø, hvor Frederik Riber arbejder, siger KPK Døre & Vinduers salgschef Peter Bechmann og fortsætter:

- Derfor har vi hos KPK Døre & Vinduer ikke alene valgt at forlænge sponsoratet med bygningssnedkerne, som vi er sponsor for ved DM i Skills i 2018. Vi tegner også et nyt sponsorat med tømrerne. Sponsoraterne er i tråd med vores værdier om at sikre det gode håndværk, og de er meget givende for os, da de er med til at øge interessen for håndværkerfaget.

Konkret betyder det nytegnede sponsorat med Tømrerfaget i Danmark, at KPK Døre & Vinduer, som er en del af Inwido-koncernen, er sponsor ved DM i Skills i 2018 og 2019 samt ved WorldSkills i 2019.