Sådan Køber Du

Når man køber vinduer fra KPK er det altid i kontakt med en dygtig håndværksmester, som kan yde en god service og sikre, at du får nogle vinduer i ordentlig kvalitet.

Her kan du læse om den hurtige og enkle proces.

1. Kontakt din lokale håndværker

Professionelle håndværkere landet over er tilknyttet KPK Døre og Vinduer og de ved alt om vores produkter. Med én af dem på banen er du i sikre hænder.

2. Din håndværker kommer og måler op

Din lokale håndværker kommer hjem til dig og måler dine gamle vinduer og døre op. Så kan I tale om dine ønsker og du er samtidig sikker på at få den rigtige løsning. Håndværkeren svarer gerne på alle dine spørgsmål og giver gode råd til at vælge den helt rigtige løsning.

3. Din håndværker sender fast tilbud

Når håndværkeren har foretaget sine opmålinger og I har fundet frem til den rigtige løsning, modtager du et konkret tilbud med en samlet pris, der dækker alt, hvad I har talt om.

4. Din håndværker bestiller vinduerne

Når du har accepteret tilbuddet, mangler I bare at aftale et tidspunkt for, hvornår det hele skal monteres. Så går vi igang med at producere dine nye døre og vinduer...og du kan glæde dig til at se det færdige resultat. Nemmere bliver det vist ikke.