Vinduer

Husets stil. Vedligehold. Pris.

Der er mange ting at tage hensyn til, når du skal vælge mellem vinduer i træ og træ/alu.

Vinduer i træ giver dit hjem et klassisk smukt udtryk - og anbefales især til ældre huse, hvor det er vigtigt at bevare den oprindelige stil. Der er lidt mere vedligehold påkrævet med vinduer i træ, fordi træet påvirkes og patineres en smule hurtigere end træ/alu vinduer. Vi anvender kun deklareret nordlansk fyrretræ til vores trævinduer. Det giver stærke og robuste vinduer – og et perfekt udtryk i tråd med husets oprindelige facade.

Vinduer i træ/alu kræver et minimum af vedligehold takket været en klimaskærm af aluminium yderst på vinduet. Træ/alu vinduer koster en smule mere end vinduer i træ, men omvendt sparer du penge og tid på vedligehold. Vinduer i træ/alu beskytter træet effektivt mod vind og vejr – og er ofte det rigtige valg til det moderne hjem – hvor form og funktion går op i en højere enhed.

Vinduesmodeller

Profil kehl

Profil kehl passer godt til den mere klassiske stil. Den er specielt flot til vinduer med sprosser.

Kommentarer

Dine oplysninger bruges til at tilmelde dig vores fabriksbesøg. Hvis du vil læse mere om hvordan vi gemmer dine oplysninger kan du finde informationerne på www.kpk-vinduer.dk/cookies-og-privacy-policy