Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Styr din bolig fra telefonen

Se, hvilke problemer, SMART produkterne hjælper med at løse

smartindeklima.dk

Rigtig mange danskere er plagede af indbrud og frygter dagligt at komme hjem til en bolig, hvor der har været uventet besøg. Endnu flere har problemer med overophedning, kuldenedfald eller høj luftfugtighed, og det er alt sammen faktorer, der spiller en vigtig rolle for trivslen i din hverdag.

Faktisk kan et dårligt indeklima have større skadelige konsekvenser både for dig og for din bolig. Ikke alene kan det nemlig give helbredsproblemer som hovedpine, træthed og åndedrætsbesvær, men det kan også resultere i fugtskader og skimmelsvamp, som i sidste ende koster dyrt i reparationsregninger.

Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan indeklimaet er i din bolig. Oplever du for eksempel kulde, træk, overophedning eller høj luftfugtighed? Så er det en god idé at handle. Med moderne ”smart home”-teknologier til husets døre og vinduer kan du let imødekomme problemstillingerne.

Her kan du med din smartphone eller tablet som fjernbetjening køre solafskærmningen i stuen ned i dagtimerne eller automatisk styre temperaturen på radiatoren. Du kan også forebygge indbrud ved for eksempel at få et hurtigt overblik over, om alle dine vinduer og døre er lukkede og låst samt fjernstyre lys og persienner, så det syner af aktivitet – også når du ikke er hjemme.

KPK tilbyder dig en lang række ”smart home”-teknologier, der kan hjælpe dig til at få de helt perfekte boligforhold og afskaffe dagligdagens gener.