Sikring af vinduer

Der sker 5 indbrud hver time døgnet rundt i Danmark. Det gør en forskel, at vinduer og døre har ekstra sikring, der gør det besværligt for tyven at bryde dem - og ikke mindst svært at få noget med ud igen.

Beslag og greb til vinduer og døre dækker over mange formål. Noget handler om den praktiske brug i hverdagen. Noget handler om sikkerhed. Det kan både være en sikkerhed for, at børn ikke kan åbne vinduet, eller at tyven har vanskelig ved at komme ind eller ud af huset. Alt sammen for at give dig en tryg og nem hverdag i dit hjem.

 • Paskvilgreb med udluftningsstilling

  Til topstyrede vinduer fåes et paskvilgreb, som kan stilles i en særlig ventilationsstilling, hvor grebet står i en skrå. Det gør det nemt at se, hvilke vinduer, der ikke er lukket.

 • Sikringsanverfer

  På denne anverfer/haspe er der en lille knap som skal flyttes på, før du kan åbne vinduet. Det er specielt god, når du har små børn. Men det gør det også mere besværligt for tyven.

 • Sikkerhedslimet termorude

  At ruden er limet fast betyder, at tyven ikke bare kan fjerne glaslisten og tage glasset ud.

 • Grebsspærre til paskvilgreb

  Med en grebspærre skal du bruge to hænder for at åbne vinduet. Det gør det meget svært for små børn, at komme til at åbne vinduet. Samt det gør det sværere for ubudne gæster. Det kaldes også for et paskvilgreb med børnesikring.

 • Kravetap

  Alle vores vinduer er monteret med tapper, som, når vinduet lukkes, går ind i slutblikket, der er monteret på bundkarmen. Det gør det meget besværligt for tyven at brække vinduet op med f.eks. et koben.

 • Sikringsbeslag

  Til ekstra sikkerhed, når du lufter ud, så små børn har svært ved at åbne vinduet helt - eller ubudne gæster ikke kan udnytte at du lufter ud - og skaffe sig adgang via det åbne vindue.

 • Sikkerhedshængsel med skråtstillede skruer

  Alle vores vinduer monteres med sikkerhedshængsler med skråtstillede skruer, som gør det svært for tyven at bryde vinduet op.

 • Redningsåbning / brandredning

  Hvis uheldet er ude, så handler det om at kunne komme hurtigt og sikkert ud af huset. Eller give en brandmand mulighed for at komme ind i huset med alt udstyret på og redde dig ud. Bemærk, at der kan være lovkrav om redningsåbning i forskellige tilfælde. Du kan desuden læse mere om kravene i Bygningsreglementet her

  Her ses et vindue med redningsåbning - posten i midten kan løsnes, så hele vinduet kan åbnes.