< Tilbage til Nyheder

Ny salgschef hos KPK kender branchen ud og ind

Vinduesbranchen har været omdrejningspunktet for en stor del af Peter Johannesens karriere, og han trækker derfor på både mangeårig erfaring og indgående branche- og produktkendskab i sin nye stilling som salgschef hos KPK. Det er særligt ansvaret for at sælge solide kvalitetsprodukter fra egen dansk produktion, som den 51-årige salgschef fremhæver som noget positivt i sin nye stilling.

Peter Johannesen, 51 år, er netop tiltrådt som salgschef hos KPK Døre og Vinduer. Peter Johannesen har tilbragt en stor del af sin karriere i vinduesbranchen, så det er en erfaren herre, som skal stå i spidsen for salgsarbejdet i KPK, og det glæder direktør Jørn Korsgaard Sørensen:

- Vi er rigtig glade for at få Peter med ombord hos KPK. Hans indgående kendskab til både vindues- og byggebranchen generelt er en stor gevinst, som vi ser frem til at bringe i spil. Med hans erfaring og netværk blandt både sælgere, indkøbere og leverandører begår han sig hjemmevant i branchen, og han er derfor en helt oplagt profil for os.

Peter Johannesen er oprindelig uddannet markedsøkonom, suppleret med en HD i afsætning, og har igennem hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med forskellige aspekter af salg i byggebranchen, hvor særligt døre og vinduer har været omdrejningspunktet. I sin nye stilling som salgschef hos KPK Døre og Vinduer ser han især frem til at skulle fokusere på salget af egne produkter:

- Jeg kan rigtig godt lide, at KPK’s produktion ligger sammen med kontorerne. Jeg kan gå direkte ud i produktionen og se og mærke de vinduer og døre, vi producerer. Det betyder meget for salgsarbejdet, at jeg med egne øjne kan konstatere, at det er velproducererede højkvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for, siger han og fortsætter:

- Derudover er døre og vinduer meget mere end glas, træ og aluminium. Det er teknisk komplekse elementer, som har stor indflydelse på en bygnings samlede energiforbrug og CO2-udledning, og det er en utroligt spændende del at beskæftige sig med i en salgs- og rådgivningsproces.

Peter Johannesen tiltrådte som salgschef hos KPK i maj. Privat bor han i Struer.

Peter Lyng Johannesen 1400X930
Loading...