< Tilbage til Forside

Nye vinduer efter mål

Om du skal bygge nyt eller renovere en ældre bolig, spiller vinduerne en stor rolle. Med nye vinduer kan du optimere husets udtryk eller ændre det helt, alt efter ønske. Derfor er det vigtigt, at der er et stort udvalg af vinduer at vælge mellem.

Hos KPK har vi stor erfaring med at producere nye vinduer, der bliver skræddersyet efter personlige ønsker og boligens behov og mål. Vi leverer kvalitetsvinduer i mange variationer; med og uden sprosser, i mange forskellige farver, og de kan fås i træ eller træ/alu. Udforsk vores forskellige typer af vinduer nedenfor og bliv inspireret til, hvilket udtryk der er mest egnet til boligen.

Når du handler ved KPK, får du altid en høj kvalitet og 10 års garanti. Vi producerer vores vinduer i kernetræ, som er FSC®-certificeret, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift - med respekt for både håndværket og naturen.

Kpk Vision 3

Gode råd om nye vinduer 

Skal du renovere? Bygge nyt eller bygge om? Vi har samlet vores bedste råd til at købe nye vinduer lige her. Få overblik, viden og hjælp til at vælge rigtigt.

Læs mere her

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed sund fornuft. Derfor anvender vi naturlige råvarer og ressourcer samtidig med, at vi minimerer vores eget energiforbrug og ressourcespild.

Vores produkter er lokalt produceret og i FSC®-certificeret træ, der får en miljøvenlig overfladebehandling. Derudover lever vores vinduer op til det skrappe bygningsreglement og er velegnede til at energioptimere hjemmet, så man sparer på både energien og varmen.

Læs mere om KPK og bæredygtighed

Kpk Vision Collage 1000Px Bred

Få et optimalt lysindfald med KPK VISION

VISION er et minimalistisk designet vindue i Træ/Alu med en smal vinduesramme. Det er let og lækkert og giver et stort lysindfald ind i boligen.

VISION er et energivindue med en unik isoleringsevne og er velegnet til de fleste boliger, både nybyg og ved renovering.

Få syn for VISION her

renovering-nye-vinduer-og-døre05.jpg

Få inspiration i vores galleri

Valg af nye vinduer kan være svært, når de både skal passe til hjemmets indvendige stil og husets udvendige arkitektur. Hvor det sprossede dannebrogsvindue er ideelt til ældre huse, er det topstyrede vindue med rene linjer og store vinduespartier et typisk valg til nybyggeri.

Find inspiration her

Trae Alu Eller Trae NY Konstruktion

Klassisk Træ eller vedligeholdelsesnem Træ/Alu

Når du skal købe nye vinduer efter mål, kan du vælge mellem vinduer i klassisk træ eller træ/alu med minimal vedligeholdelse. Alle vores vinduer er produceret i høj kvalitet og udviklet gennem mange år – og med nøje udvalgte materialer.

Læs mere om KPK's kvalitet

Vinduer i træ/alu

Vinduer i træ/alu kræver minimal vedligeholdelse. Aluminiummet, som beklæder træelementerne, beskytter vinduer og døre mod al slags vejr. Det giver et vindue i høj kvalitet med en lang levetid.

Vinduer i træ/alu leveres med enten 2- eller 3-lags glas og passer både til ældre boliger, renoveringsprojekter og det moderne hjem, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Det koster en smule mere end vinduer i træ. Til gengæld kan du spare penge og tid på vedligeholdelse. Faktisk behøver du kun at smøre hængslerne i ny og næ.

Den visuelle forskel på vinduer med træ og vinduer med træ/alu er minimal, så du kan sagtens lave en gradvis udskiftning fra træ til træ/alu.

Læs mere om vinduer i Træ/alu

Vinduer i Træ

Vinduer i træ giver hjemmet et klassisk smukt udtryk og anbefales særligt til ældre huse, hvor det er vigtigt at bevare den oprindelige stil.

Denne type vindue kræver mere vedligeholdelse end vinduer i træ/alu. Det skyldes, at træet påvirkes og patineres hurtigere end træ belagt med aluminium. Sørger du for at passe godt på trævinduet, får du til gengæld et vindue i høj kvalitet, der holder i mange år frem.

KPK’s trævinduer har gennemgået en effektiv behandling mod råd og svamp og har fået en grundig overfladebehandling, så de kan modstå vejr og vind i mange år frem. Vi anvender kun deklareret kernetræ til vores trævinduer. Det giver stærke og robuste vinduer – og et perfekt udtryk i tråd med husets oprindelige facade.

Læs mere om vinduer i Træ

Klassisk eller moderne?

Vores vinduer fås med profil kehl og skrå kehl. Profil kehl er en klassisk udskæring, som giver et flot udtryk og er specielt velegnet til traditionelle huse. Skrå kehl er en moderne udgave, der har et mere enkelt og nutidigt udtryk, som ofte vælges til nybyggeri.

Klassisk-profil-kehl.jpg

Klassisk profil kehl

Moderne-skraa-kehl.jpg

Moderne skrå kehl

SÅDAN KØBER DU

Det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når du skal købe nye vinduer og døre. På den måde er du sikret en korrekt opmåling af vinduer efter mål af de eksisterende hulmål i boligen.

KPK døre og vinduer købes gennem vores forhandlere, som er professionelle håndværksmestre, der yder en god service og sikrer vinduer på mål, som passer til boligen.

Læs mere om den enkle proces

FIND DIN FORHANDLER

Hos KPK forhandler vi vinduer og døre gennem et stort netværk af håndværksmestre over hele landet. Find din nærmeste forhandler og få den rette rådgivning og hjælp til at vælge, opmåle og bestille nye vinduer på mål.

Find forhandler

farver.png

Farver

Farven på vinduer har stor betydning for det samlede udtryk af boligen. Hos KPK kan man få nye vinduer og døre efter mål i den farve, der passer til hjemmet.

Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark. Det er også muligt at kombinere dem, hvis man ønsker forskellige farver ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg kan man også få vinduer og døre i de fleste andre farver på RAL- og NSC-skalaen – alt kan lade sig gøre.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Sprosser-2.jpg

Sprosser

Sprosser har stor betydning for hele husets udtryk. Både ude og inde. Derfor er det værd at overveje, hvilken type sprosser de nye vinduer skal have. Alle vores vinduer og døre kan fås med sprosser i tre forskellige tykkelser – 25 mm, 42 mm og 60 mm – som giver et charmerende udtryk uden at gå på kompromis med lysindfaldet. Vi producerer sprosserne i en klassisk kehl profil eller en moderne skrå kehl.

Se sprosser og mål her

3-lags vinduer.jpg

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energiruder

Vinduer fra KPK kommer med optimerede energiruder som standard, som kan tilpasses alle slags vinduer efter mål. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

3-lags glas har den bedste isolering og derfor også den laveste varmeregning. De har et lavere varmetab og øger komforten og indeklimaet, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Vinduer med 3-lags glas benyttes til helårshuse, mens 2-lags glas er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

sikring mod tyveri.jpg

Tilbehør og ekstra sikring

Vi gør det nemt at opnå optimal funktionalitet og sikkerhed, når du skal købe nye vinduer og døre. Det gør vi med et bredt udvalg af bl.a. udluftningsventiler og aflåselige paskvilgreb. For ekstra tryghed kan der også tilkøbes sikkerhedsbeslag.

Se Tilbehør til vinduer

Se udvalg af sikringstilbehør

snittegninger-ikon.jpg

SNITTEGNINGER

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Forside KPK Brugervejledning Juni24 930X930

VEJLEDNINGER

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

ikon vedligeholdelse.jpg

VEDLIGEHOLDELSE

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

detalje_ornamenteret-glas.jpg

GLAS OG RUDER

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

Energlogo-kpk-vinduer.png

ENERGI, DVV OG FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

Det rigtige greb til dit vindue

Grebet er en af de små vigtige detaljer, der er med til at løfte det samlede udtryk. Derfor skal det passe både til husets arkitektur og byggestil og til dine behov.

Har du brug for ekstra sikkerhed, kan du vælge vores sikringsbeslag, som fungerer, uanset hvilken type greb dit vindue har. Sikringsbeslaget gør det svært at åbne vinduet – både for ubudne gæster, der vil ind, og små pilfingre, der nødig selv må snige sig ud. 

Hos KPK kan du vælge mellem to forskellige slags vinduesgreb:

Paskvilgreb.jpg

Paskvilgreb

Paskvilgrebet har fået sit navn efter det særlige lukkesystem med skudrigler, der glider op og ned mellem ramme og karm, når du åbner og lukker vinduet. Det passer med sit enkle design til de fleste vinduestyper – uanset om de er sidehængte eller topstyrede, klassiske eller moderne.

Paskvilgrebet fra KPK er nemt at betjene og føles rart i hånden. Det kan stilles i ventilationsåbning, så du hurtigt kan lufte ud.

Anverfer.jpg

Anverfer

Anverfere er de hasper, der typisk bruges til at åbne og lukke sidehængte vinduer i klassisk stil. De bliver som udgangspunkt leveret som elforzinket, men du kan også som tilvalg få dem i messing eller hvid, hvis det passer bedre til dit hjem.

Anverferne følges typisk med en stormkrog i samme klassiske stil. Den er monteret i vinduets hængslede side, så du kan smække vinduet op på vid gab og få det til at blive der.

KPK vision 3.jpg (1)

Gode råd om nye vinduer 

Skal du renovere? Bygge nyt eller bygge om? Vi har samlet vores bedste råd til at købe nye vinduer lige her. Få overblik, viden og hjælp til at vælge rigtigt.

Læs mere her

Bæredygtighed2.jpg

Dansk kvalitet og bæredygtighed

Hos KPK handler bæredygtighed om sund fornuft – både når det gælder klimaet og din pengepung.

Vi producerer vores vinduer og døre lokalt på vores egen fabrik på Mors. Vi bruger træ fra FSC®-certificerede skove og grøn strøm fra nordiske energikilder. Og sørger for at minimere vores forbrug af energi og ressourcer for at gøre vores produktion mere bæredygtig.

Vi gør os med andre ord umage.

Vores vinduer er designet, udviklet og produceret i Danmark gennem flere generationer. Det betyder, at hvert eneste af dem er rundet af det gode håndværk og vores faglige stolthed. Og at kvaliteten den er dansk.

Læs mere her

Showroom Tømmergravsgade

Besøg vores showroom

Ved besøg i et af vores showrooms kan du blive inspireret og se forskellige løsninger, før du skal vælge dine nye vinduer og døre.

Vores showrooms ligger i København, Vejle og på Mors, og her kan du få lov at mærke, åbne, lukke og se vores udvalg af vinduer og døre, før du beslutter dig.

Læs mere her

FAQ

For at sikre det bedste resultat, anbefaler vi, at en håndværker kommer og måler op. Eftersom vi speciallaver vinduerne til boligen, er det afgørende med dygtige fagfolk ved hånden.

Læs mere om den enkle proces her

Prisen på nye vinduer fra KPK afhænger af bl.a. af type og mål. Kontakt den lokale KPK-forhandler for at få kompetent rådgivning og et tilbud på nye vinduer, der passer til boligen.

Loading...