Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Nye vinduer efter mål

Om du skal bygge nyt eller renovere en ældre bolig, spiller vinduerne en stor rolle. Med nye vinduer kan du optimere husets udtryk eller ændre det helt, alt efter ønske. Derfor er det vigtigt, at der er et stort udvalg af vinduer at vælge mellem.

Hos KPK har vi stor erfaring med at producere nye vinduer, der bliver skræddersyet efter personlige ønsker og boligens behov og mål. Vi leverer kvalitetsvinduer i mange variationer; med og uden sprosser, i mange forskellige farver, og de kan fås i træ eller træ/alu. Udforsk vores forskellige typer af vinduer nedenfor og bliv inspireret til, hvilket udtryk der er mest egnet til boligen.

Når du handler ved KPK, får du altid en høj kvalitet og 10 års garanti. Vi producerer vores vinduer i kernetræ, som er FSC®-certificeret og fra bæredygtigt skovbrug - med respekt for både håndværket og naturen.

 

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed sund fornuft. Derfor anvender vi naturlige råvarer og ressourcer samtidig med, at vi minimerer vores eget energiforbrug og ressourcespild.

Vores produkter er lokalt produceret og i FSC®-certificeret træ, der får en miljøvenlig overfladebehandling. Derudover lever vores vinduer op til det skrappe bygningsreglement og er velegnede til at energioptimere hjemmet, så man sparer på både energien og varmen.

Læs mere om KPK og bæredygtighed

 

Klassisk eller moderne?

Vores vinduer fås med profil kehl og skrå kehl. Profil kehl er en klassisk udskæring, som giver et flot udtryk og er specielt velegnet til traditionelle huse. Skrå kehl er en moderne udgave, der har et mere enkelt og nutidigt udtryk, som ofte vælges til nybyggeri.

Klassisk profil kehl

Klassisk profil kehl

Moderne skrå kehl

Moderne skrå kehl

Farver

Farven på vinduer har stor betydning for det samlede udtryk af boligen. Hos KPK kan man få nye vinduer og døre efter mål i den farve, der passer til hjemmet.

Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark. Det er også muligt at kombinere dem, hvis man ønsker forskellige farver ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg kan man også få vinduer og døre i de fleste andre farver på RAL- og NSC-skalaen – alt kan lade sig gøre.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energiruder

Vinduer fra KPK kommer med optimerede energiruder som standard, som kan tilpasses alle slags vinduer efter mål. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

3-lags glas har den bedste isolering og derfor også den laveste varmeregning. De har et lavere varmetab og øger komforten og indeklimaet, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Vinduer med 3-lags glas benyttes til helårshuse, mens 2-lags glas er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

Snittegninger

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Vejledninger

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

 

Vedligeholdelse

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

Glas og ruder

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

 

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi- og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

 

Det rigtige greb til dit vindue

Grebet er en af de små vigtige detaljer, der er med til at løfte det samlede udtryk. Derfor skal det passe både til husets arkitektur og byggestil og til dine behov.

Har du brug for ekstra sikkerhed, kan du vælge vores sikringsbeslag, som fungerer, uanset hvilken type greb dit vindue har. Sikringsbeslaget gør det svært at åbne vinduet – både for ubudne gæster, der vil ind, og små pilfingre, der nødig selv må snige sig ud. 

Hos KPK kan du vælge mellem to forskellige slags vinduesgreb:

Paskvilgreb

Paskvilgrebet har fået sit navn efter det særlige lukkesystem med skudrigler, der glider op og ned mellem ramme og karm, når du åbner og lukker vinduet. Det passer med sit enkle design til de fleste vinduestyper – uanset om de er sidehængte eller topstyrede, klassiske eller moderne.

Paskvilgrebet fra KPK er nemt at betjene og føles rart i hånden. Det kan stilles i ventilationsåbning, så du hurtigt kan lufte ud.

Anverfer

Anverfere er de hasper, der typisk bruges til at åbne og lukke sidehængte vinduer i klassisk stil. De bliver som udgangspunkt leveret som elforzinket, men du kan også som tilvalg få dem i messing eller hvid, hvis det passer bedre til dit hjem.

Anverferne følges typisk med en stormkrog i samme klassiske stil. Den er monteret i vinduets hængslede side, så du kan smække vinduet op på vid gab og få det til at blive der.

FAQ

Hvordan måler jeg rigtigt op til nye vinduer?

For at sikre det bedste resultat, anbefaler vi, at en håndværker kommer og måler op. Eftersom vi speciallaver vinduerne til boligen, er det afgørende med dygtige fagfolk ved hånden.

Læs mere om den enkle proces her

Hvad koster nye vinduer?

Prisen på nye vinduer fra KPK afhænger af bl.a. af type og mål. Kontakt den lokale KPK-forhandler for at få kompetent rådgivning og et tilbud på nye vinduer, der passer til boligen.