Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Skræddersyede vinduer efter mål

Bestil nye vinduer efter mål hos KPK, og vælg mellem et stort udvalg af modeller, farver og materialer. Vi garanterer høj kvalitet og minimal vedligeholdelse.

Der kan være mange valg at tage stilling til, når man skal købe nye vinduer. Vi tilbyder et bredt udvalg af vinduer på mål, der kan tilpasses både det ældre hus og nybyggeriet. Vælg mellem vinduer og døre til den klassiske eller moderne stil, rammer i træ eller træ/alu og i forskellige farver, vinduer med 2- eller 3-lags glas – og meget mere.

Alle vores vinduer er energioptimerede. Det betyder en lavere varmeregning, et sundere indeklima og udsigt til god samvittighed. Vi producerer efter mål, så de nye vinduer passer ind i de eksisterende hulmål.

Når man handler med os, får man 10 års garanti og altid høj kvalitet. Vi producerer nemlig i træ, som er FSC-certificeret og fra bæredygtige skovbrug. Med respekt for dig, for håndværket og for naturen.

 

Bæredygtighed

For KPK er bæredygtighed sund fornuft. Optimal udnyttelse af naturens råvarer og ressourcer. Minimering af energiforbrug og ressourcespild.

Vores vinduer og døre er lokalt produceret - på Mors i Nordvestjylland. Vi har valgt at producere i ren træ, som er FSC®-certificeret og fra bæredygtige skovbrug.

Læs mere om KPK og bæredygtighed

 

Klassisk eller moderne?

Når man skal købe nye vinduer, er der to kehlinger at vælge mellem. Den ene kaldes profil kehl og er med en smuk udskæring i træet indvendigt, så den passer til den klassiske bolig. Den anden kaldes skrå kehl og har en diskret runding, så den passer perfekt til den nordiske og moderne indretning. Begge profiler kan fås til alle vinduer på mål og afhænger kun af, hvilket udtryk man ønsker.

Klassisk profil kehl

Klassisk profil kehl

Moderne skrå kehl

Moderne skrå kehl

Farver

Farven på vinduer har stor betydning for det samlede udtryk af boligen. Hos KPK kan man få nye vinduer efter mål i den farve, der passer til hjemmet.

Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark. Det er også muligt at kombinere dem, hvis man ønsker forskellige farver ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg kan man også få vinduer og døre i de fleste andre farver på RAL- og NSC-skalaen – alt kan lade sig gøre.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energiruder

Vinduer fra KPK kommer med optimerede energiruder som standard, som kan tilpasses alle slags vinduer efter mål. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

3-lags glas har den bedste isolering og derfor også den laveste varmeregning. De har et lavere varmetab og øger komforten og indeklimaet, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Vinduer med 3-lags glas benyttes til helårshuse, mens 2-lags glas udelukkende er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

Snittegninger

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Vejledninger

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK vinduer, blandt andet monteringsvejledning- og videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

 

Vedligeholdelse

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

Glas og ruder

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

 

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Få garanti og tryghed

Læs mere om KPK's høje kvalitet