< Tilbage til Forside
B5i0935

Garanti og certificeringer

Det er en stor investering at få nye vinduer og døre. Derfor gør vi i KPK alt for, at du er tryg ved vores produkter.

Det gør vi blandt andet gennem grundige kvalitetstests af råvarer, produktionsforløb og elementer. Vi har desuden uddannede maskinsnedkere og fagfolk på fabrikken på Mors. Og sluttelig monteres vores elementer af professionelle håndværkere over hele Danmark.

Garanti_stempel.png

10 års garanti

KPK står gerne på mål for vores høje kvalitet – og giver dig HELE 10 års garanti på vinduer og døre.
Gældende for elementer leveret fra 1. september 2013.

Det er 5 år mere end VinduesIndustriens generelle garantibetingelser (på 5 år).

Se vores Garantierklæring her

For elementer leveret før 1. september 2013 gælder VinduesIndustriens DVV-garanti samt KPK Ordrebilag.

Energlogo-kpk-vinduer.png

Energimærkningsordning og CE

KPK var nogle af de første til at melde sig til Energimærkningsordningen for vinduer.

Derudover er alle elementer selvfølgelig CE mærket.

Se Energi og CE mærker

dvv_ikon.png

DVV

Vores vinduer og døre er DVV-mærkede og certificeret efter de tekniske bestemmelser for DVV (Dansk Vindues Verifikation). Dette står for strengt kontrolleret kvalitet og hermed garanti på alle de punkter, der er afgørende ved valg af nye vinduer og yderdøre.

Læs mere om DVV her

vinduesindustrien_logo.png

Vinduesindustrien

KPK er medlem af VinduesIndustrien, som er en brancheforening for producenter af vinduer og yderdøre. VinduesIndustrien er tilsluttet en garantiordning, som sikrer privatforbrugeren i tilfælde af, at en producent ikke kan leve op til sin garantiforpligtelse.

www.vinduesindustrien.dk

FSCsMqPov_KPK_web.png

FSC®

KPK bruger FSC®-certificeret træ, fordi vi ønsker at behandle naturen med respekt. Vi støtter derved ansvarlig skovdrift.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Når du køber FSC-certificerede produkter, er du med til at sikre, at vi alle også i fremtiden kan have glæde af naturens ressourcer.

Læs mere om FSC®

LOGO DK

Indeklimamærket

Indeklimaet har stor betydning for, hvordan man har det i sit hjem. Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig mærkningsordning for produkter og materialer, der har dokumentation for påvirkningen af luftkvaliteten i indeklimaet.

Indeklimamærket er din sikkerhed for, at KPK's produkter ikke afgiver giftstoffer til indeluften, men bidrager til et godt og sundt indeklima. Indeklimamærkede materialer er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor en god indeluftkvalitet bidrager til den sociale bæredygtighed.

Produktansvar

Til dækning af skader, som måtte forvoldes af produkterne, har KPK en produktansvarsforsikring, der dækker med op til 10 mio. kr. i forbindelse med skader, der påføres bygninger og/eller inventar mv. (tingskader). Forsikringen dækker tillige med op til 5 mio. kr. i forbindelse med personskader.

Garantiordning

Samtidig har KPK, som medlem af VinduesIndustrien, sammen med Byggeriets Arbejdsgivere og Træets Arbejdsgiverforening en garantiordning, så du er sikret, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler ved et leveret vindue eller en yderdør.

Læs om DVV Garantierklæring og DVV Garantiordningen her

Byggeriets Ankenævn behandler evt. klager, så du er sikret den bedst mulige sagsbehandling.

Forside KPK Brugervejledning Marts23 930X930

KPK Bruger- og monteringsvejledning

I vores brugervejledning, som udleveres sammen med alle nye vinduer og døre, kan du finde information om de ting, du bør være opmærksom på for at få det optimale ud af dine nye døre og vinduer.

Download brugervejledning her

Loading...