< Tilbage til For Håndværkere

Oplev vores vinduesproduktion

Fabriksbesoeg 2024 Bred

Besøg fabrikken på Mors og oplev processen fra råt træ til færdigt vindue.

NB! Eksklusivt for Håndværkere

Produktionen af vinduer og døre er en kombination af moderne produktions-teknologi og godt dansk håndværk. Vi bevæger os gennem alle linjer og kommer tæt på både maskiner og mennesker i aktion. Der er masser af nyttig viden og inspiration at hente for dig, som arbejder med vinduer og døre til dagligt. Du får et godt indblik i hele processen fra ordre til levering.

Du og dine kollegaer får samtidig lejlighed til at møde personalet i produktionen, planlægning og kundesupport. Har du lyst til at hilse på en KPK-medarbejder, du ofte er i kontakt med, kan det også arrangeres.

Forplejning: Vi starter dagen med kaffe og rundstykker, til frokost serveres smørrebrød, og vi slutter med kaffe og kage.

Dagens program:

10:00 Velkomst og information
11:00 Rundvisning - Træopskæring, samling, maleanlæg og administration
12:30 Frokost
13:30 Rundvisning - Aluforarbejdning, beslåning, glasmontage og showroom
14:30 Kaffe og kage
15:00 Tak for i dag

 

10 personer eller derover

Kontakt os for eventuel individuel aftale på tlf. 9670 2400 eller kpk@kpk-vinduer.dk

Tilmelding

Der er ingen planlagte datoer for fabriksbesøg pt. Kontakt os for evt. individuel aftale. Spørgsmål og kommentarer kan tilføjes nederst.

Vælg den ønskede dato for fabriksbesøg Der er ingen planlagte datoer for fabriksbesøg pt. Kontakt os for evt. individuel aftale.

Sådan bruger vi dine data

Dine oplysninger bruges til at tilmelde dig vores fabriksbesøg. Hvis du vil læse mere om hvordan vi gemmer dine oplysninger kan du finde informationerne på www.kpk-vinduer.dk/gdpr/

Loading...