Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

KPK’s kvalitet

God håndværksmæssig kvalitet. Produceret i Danmark. Med respekt.

KPK Døre og Vinduer er synonymt med gode håndværkstraditioner. Vi leverer vinduer og døre over hele landet gennem den lokale håndværksmester og har gjort det gennem mere end 40 år. Og fordi vi kan stå inde for det gode håndværk, får du en udvidet garanti i forhold til VinduesIndustriens generelle garantibetingelser, som er på 5 år. KPK giver nemlig 10 års garanti!

Læs mere om 10 års garanti

Produceret i Danmark

KPK’s vinduer og døre produceres på egen fabrik lige uden for Nykøbing Mors. En dansk produktion giver både vores kunder og slutbrugeren en lang række fordele.

Vi er som producent indenfor rækkevidde, og vores håndværkskunder har direkte kontakt til fagkonsulenter samt en hurtig hjælp og udbedring af reklamationer.

Du har mulighed for en meget kort leverings- og reaktionstid. Faktisk helt ned til 6 dage.

Læs mere om Quick Levering

 

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed sund fornuft. Derfor anvender vi naturlige råvarer og ressourcer samtidig med, at vi minimerer vores eget energiforbrug og ressourcespild.

Vores produkter er lokalt producerede i FSC®-certificeret træ, der får en miljøvenlig overfladebehandling, og genanvendeligt aluminium. Derudover lever vores vinduer op til det skrappe bygningsreglement og er velegnede til at energioptimere hjemmet, så man sparer på både energien og varmen.

Læs mere om KPK og bæredygtighed

 

FUGTINDHOLD

Træets fugtindhold er 12+/-3%. Dette niveau fastholdes under produktionsforløbet med nøje styring af temperatur og luftfugtighed. Afhængigt af luftfugtigheden befugtes luften i produktionen, da bearbejdning og udsugning reducerer luftens fugtindhold og udtørrer træet. Som tommelfingerregel kan man gå ud fra, at hvis der er over 18-20% fugt i træet, er der basis for mikrobeliv, som omfatter råd og svamp. Kan fugtindholdet holdes nede, vil mikrobelivet blive holdt i dvaletilstand.

Fingerskarret træ

KPK bruger fingerskarret træ, også kaldet fingersamlet træ. Det gør vi for at undgå større knaster og harpiksudtræk.

Harpiks beskytter mod råd og svamp

Vi har alle set de harpiksudtræk, som kan være på malede trælofter eller vægge. De kommer fra knaster i træet, hvor der typisk er mindre samlinger af harpiks.

Det er næsten elimineret på KPK’s vinduer og døre, da alt træ er fingerskarret. Det betyder, at vi skærer de dele af træet væk, som har større knaster, og derefter samler det igen.

Hver eneste sending træ testes for at sikre, at brudstyrke og holdbarhed er i top.

Sådan produceres og kontrolleres fingersamlet træ

Hver eneste sending fingersamlet træ, som leveres til KPK, testes for at sikre, at brudstyrke og holdbarhed er i top.

OVERFLADEBEHANDLING

Vinduer og døre er udsat for en hård belastning fra det danske klima, men før levering sikrer vi, at vores produkter gennemgår en effektiv heldækkende overfladebehandling, som har til formål at beskytte produkterne mod det danske vejrlig. Overfladebehandlingen foregår industrielt i en nøje styret proces, hvorved der opnås en meget ensartet beskyttelse.

Overfladebehandlingen af KPK’s elementer udføres i henhold til 2-ØKO. Lagtykkelsen har en middelværdi større end 80 my.

Aluminiumsprofilerne er pulverlakerede i glans 30.

Læs mere om overfladebehandling og farver

Skjult sømning

Vi benytter generelt skjult sømning af glaslister. Side- og top-glaslisterne er formonteret med glasisætningsbåndet og vi foretager den skjulte sømning gennem dette bånd.

Til montage i forbindelse med reparation er det muligt at erhverve en "billig" pistol til formålet. (Den vil dog ikke kunne anvendes til frisede fyldninger). Glaslistepistolen skal stilles på max bøjning (30mm søm skal bøje 3,2 - 3,8mm). Vi benytter 30mm rustfri syrefaste søm (dog 22mm i 42mm sprosser). Ved løst isat glas vil vi medlevere de beskrevne søm.

Her finder du en leverandør, hvor det vil være muligt at købe pistolen

Energiruder

KPK anvender energiruder med varmkant. Vi tilbyder også solafskærmende ruder, lydreducerende ruder, buede ruder og ornamenterede ruder.

Vi tilbyder desuden personsikkerhedsruder med hærdet glas. Med denne løsning opfyldes krav til personsikkerhed i risikoområder ved glaspartier som entredøre, altandøre, sidepartier, karnapper eller lavt siddende vinduer.

Læs mere om glas og ruder

Certifikater og mærkningsordninger

Udover at være medlem af Vinduesindustien, er vores produkter DVV-mærkede. Dette står for strengt kontrolleret kvalitet af f.eks. konstruktion, ydeevne, materialer og overflader. DVV-mærkningen er altså garant for høj kvalitet på alle de punkter, der er afgørende ved valg af nye vinduer og yderdøre.

Læs mere om KPK’s certificeringer