< Tilbage til Vinduer

FLEKSIBLE DREJE KIP VINDUER EFTER MÅL

Dreje kip vinduer fra KPK har smalle rammer og karme og flere åbningsmuligheder. Det giver fleksible og funktionelle vinduer, der sikrer et godt lysindfald og en god ventilation.

Som navnet antyder, har dreje kip vinduer en dreje- og en kipfunktion. Kipfunktionen muliggør en behagelig ventilation i toppen af vinduet uden risiko for at falde ud, mens drejefunktionen gør, at vinduet kan åbnes helt op indefra, så det nemt kan rengøres. Derfor er vinduerne særligt egnet til etagebyggeri og parcelhuse.

Hos KPK skræddersyer vi dreje kip vinduer efter ønsker og behov og leverer efter vinduesmål fra eksisterende hulmål. De kommer i forskellige størrelser og tilvalg og kan fås både i træ/alu og træ. Vi leverer som enkeltfagselementer, der gør det muligt at sammenstille dem med øvrige elementer, men man kan også indbygge dreje/kip i et udadgående element.

Leveres som vindue eller enkelt og dobbelt altandør i træ/alu og træ.

360 graders eksempel af et dreje-kip-vindue i træ/alu med 3-lags glas og moderne skrå kehling indvendigt.

Se åbningsfunktion

DK-111

DK-111

Dreje-kip

KPKNyenstadNyborg 25.jpg

Fordele ved dreje kip vinduer:

  • De er fleksible med flere åbningsfunktioner
  • Drejefunktionen gør dem nemme at rengøre
  • Gode ventilationsmuligheder
  • Smalle karme og rammer giver et stort lysindfald
  • De kan skræddersys til enhver bolig og ethvert behov
farver.png

Farver

Farven på vinduer og døre har stor betydning for det samlede udtryk af boligen. Vi tilbyder dreje kip vinduer i mange forskellige farver, der passer til alle typer boliger.

Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark. Farverne kan også kombineres, hvis man ønsker forskellige ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg kan vinduer og døre også fås i andre farver på RAL- og NSC-skalaen – alt kan lade sig gøre.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Bliv inspireret af andre

Dreje kip vinduer kommer i forskellige varianter, størrelser og materialer, med forskellige tilvalg og både med eller uden sprosser. Og med et stort udvalg kan det være svært at vælge hvilken variant, der passer bedst til sin bolig. Det giver vi inspiration til i vores galleri nedenfor.

Drejekip-vinduer2.jpg

Billeder af dreje/kip vinduer

Bliv inspireret i vores billedgalleri, hvor vi viser et udpluk af de mange varianter, man kan få dreje kip vinduer i.

Se galleri

renovering-nye-vinduer-og-døre08.jpg

Galleri: Husets stil og alder

Når man skal købe nye vinduer, er det en god idé at se på husets stil og alder. Det giver en fornemmelse for, hvilken type vinduer der passer til huset.

Få inspiration i vores galleri

Klassisk eller moderne kehl i dreje/kip vinduet?

Ligesom alle vores andre vinduer og døre kommer vores dreje kip vinduer i to profiler. Den ene profil har skrå kehl og passer godt til den nyere bolig med et moderne og nordisk design. Den anden, profil kehl, er mere klassisk og bruges ofte i ældre huse, hvor man ofte ser den med sprosser, som også fås med en fin profil kehl.

Klassisk Profil Kehl

Klassisk profil kehl

Moderne Skraa Kehl

Moderne skrå kehl

trin 1.png (1)

Brug for rådgivning?

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe dreje kip vinduer. Eksempelvis hvilket dreje kip vindue, man skal vælge, hvilken type beslag, der passer til, eller hvordan man udskifter vinduer og døre efter eksisterende hulmål.

KPK har håndværkere i hele landet, som står klar til at hjælpe. Kontakt den lokale KPK-forhandler, og få kompetent rådgivning og et tilbud på dreje kip vinduer.

Find din forhandler

SÅDAN KØBER DU

Det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når du skal købe nye vinduer og døre. På den måde er du sikret en korrekt opmåling af vinduer efter mål af de eksisterende hulmål i boligen.

KPK døre og vinduer købes gennem vores forhandlere, som er professionelle håndværksmestre, der yder en god service og sikrer vinduer på mål, som passer til boligen.

Læs mere om den enkelte proces

FIND DIN FORHANDLER

Hos KPK forhandler vi vinduer og døre gennem et stort netværk af håndværksmestre over hele landet. Find din nærmeste forhandler og få den rette rådgivning og hjælp til at vælge, opmåle og bestille nye vinduer på mål.

Find forhandler

3-lags vinduer.jpg

Energioptimerede 2-lags eller 3-lags vinduer

Dreje kip vinduer fra KPK kommer med optimerede energiruder som standard. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

3-lags glas har den bedste isolering og sikrer den laveste varmeregning. De har et lavere varmetab og øger komforten og indeklimaet, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Dreje kip vinduer med 3-lags glas egner sig til helårshuse, mens 2-lags glas udelukkende er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

Garanti_stempel.png

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om garanti og tryghed        Læs mere om KPK’s kvalitet

Sprosser-2.jpg

Sprosser

Dreje kip vinduer kan fås med eller uden sprosser. Sprosser er et populært valg, fordi det er med til at give et klassisk og charmerende udtryk til enhver bolig, hvad enten det er nybyg eller ældre huse. Vores sprosser kommer i forskellige mål og kan fås i både klassisk og moderne stil. Det udvendige materiale er lavet i træ/alu og kræver minimal vedligeholdelse, da vinduerne ikke behøver at blive malet og kan modstå al slags vejr.

Se sprosserne her

snittegninger-ikon.jpg

SNITTEGNINGER

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Forside KPK Brugervejledning Juni24 930X930

VEJLEDNINGER

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

ikon vedligeholdelse.jpg

VEDLIGEHOLDELSE

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

detalje_ornamenteret-glas.jpg

GLAS OG RUDER

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

Energlogo-kpk-vinduer.png

ENERGI, DVV OG FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

Bæredygtighed1.jpg

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos os.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten altid gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores dreje kip vinduer er produceret i FSC®-certificeret træ, der sikrer et godt indeklima og minimerer både energiforbruget og ressourcespildet.

Showroom Tømmergravsgade

Besøg vores showroom

Ved besøg i et af vores showrooms kan du blive inspireret og se forskellige løsninger, før du skal vælge dine nye vinduer og døre.

Vores showrooms ligger i København, Vejle og på Mors, og her kan du få lov at mærke, åbne, lukke og se vores udvalg af vinduer og døre, før du beslutter dig.

Læs mere her

Loading...