Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Inspiration til nye vinduer og døre

Overvejer du at skifte vinduer eller døre i dit hus? Eller skal du måske i gang med at bygge nyt? Her kan du lade dig inspirere af, hvordan andre har gjort.

I cases går vi i dybden med udvalgte projekter. Du kan også tage udgangspunkt i galleriet med de forskellige dør- og vinduestyper eller galleriet med de forskellige tidsperioder og stilarter.

Vedligeholdelsesfri Træ/Alu eller klassisk Træ?

Valget kan være svært. Vi vil gerne hjælpe dig til at gøre det nemmere.

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om Garanti og tryghed        Læs mere om KPK’s kvalitet

Få den rette rådgivning

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe vinduer. Vores håndværksmestre står altid klar med kompetent rådgivning og tilbud på vinduer og døre.

Find din forhandler

 

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed sund fornuft. Derfor anvender vi naturlige råvarer og ressourcer samtidig med, at vi minimerer vores eget energiforbrug og ressourcespild.

Vores produkter er lokalt produceret og i FSC®-certificeret træ, der får en miljøvenlig overfladebehandling. Derudover lever vores vinduer op til det skrappe bygningsreglement og er velegnede til at energioptimere hjemmet, så man sparer på både energien og varmen.

Læs mere om KPK og bæredygtighed