Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Dannebrogsvinduer

Bevar et traditionelt udtryk med klassiske dannebrogsvinduer, der passer særligt til ældre huse, murmestervillaer og patriciervillaer. Det ikoniske dannebrogsvindue med sprosser imødekommer det moderne hjem og sikrer et bedre indeklima og et mindre energiforbrug.

Det traditionelle dannebrogsvindue har fire faner – præcis som Dannebrog, som det er inspireret af. Det er et sidehængt vindue, der betjenes med anverfer og stormkrog, der gør det nemt at åbne og lukke vinduet.

Med respekt for traditionerne tilbyder vi et bredt udvalg af dannebrogsvinduer til dem, der ønsker at bevare den klassiske vinduesstil og traditionelle arkitektur. Vinduerne kommer i flere fag, med eller uden sprosser, med friskluftsventil og i både træ og træ/alu.

360 graders eksempel er et dannebrogsvindue i træ/alu med 3-lags glas og klassisk profil kehl indvendigt.

 

Se åbningsfunktion

Farver

Farven på vinduer og døre har stor betydning for det samlede udtryk af boligen. Vi tilbyder dannebrogsvinduer i mange forskellige farver, der passer til alle typer boliger.

Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark. Farverne kan også kombineres, hvis man ønsker forskellige ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg kan vinduer og døre også fås i andre farver på RAL- og NSC-skalaen – alt kan lade sig gøre.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Få inspiration til valg af dannebrogsvindue

Et dannebrogsvindue er ikke bare et dannebrogsvindue. De kommer i mange varianter og med forskelligt tilbehør. F.eks. kan de fås med forskellige antal faner, med og uden sprosser, i forskellige farver, med forskellige typer beslag og i enten træ eller træ/alu. Få inspiration i vores galleri og fra vores cases.

Brug for rådgivning?

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe topstyrede vinduer. Eksempelvis hvilket topstyret vindue, man skal vælge, hvilken type beslag, der passer til, eller hvordan man udskifter vinduer og døre efter eksisterende hulmål.

KPK Døre og Vinduer har håndværkere i hele landet, som står klar til at hjælpe. Kontakt den lokale KPK-forhandler og få kompetent rådgivning og et tilbud på topstyrede vinduer.

Find din forhandler

Klassiske eller moderne dannebrogsvinduer?

Er husets stil klassisk eller moderne? Vælg mellem to kehlinger til dannebrogsvinduet.

Den klassiske profil kehl kommer særligt til sin ret ved dannebrogsvinduer med sprosser, hvor detaljerne fremhæves og giver boligen et arkitektonisk udtryk, der er typisk for klassiske byggerier. Skrå kehl ses derimod typisk i den moderne bolig, hvor indretningen er stilren og minimalistisk.

Klassisk profil kehl

Klassisk profil kehl

Moderne skrå kehl

Moderne skrå kehl

Dannebrogsvinduer i træ eller træ/alu?

Vælg mellem dannebrogsvinduer i enten træ eller træ/alu. Forskellen er minimal – dog kræver træ/alu mindre vedligeholdelse, mens vinduer i træ til gengæld nemt kan slibes, spartles og males. Læs mere om de forskellige materialer nedenfor.

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energiruder

Vinduer fra KPK kommer med optimerede energiruder som standard, som kan tilpasses alle slags vinduer efter mål. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

3-lags glas har den bedste isolering og derfor også den laveste varmeregning. De har et lavere varmetab og øger komforten og indeklimaet, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Vinduer med 3-lags glas benyttes til helårshuse, mens 2-lags glas er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om Garanti og tryghed        Læs mere om KPK’s kvalitet

Snittegninger

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Vejledninger

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

 

Vedligeholdelse

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

Glas og ruder

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

 

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi- og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

 

Tilmeld dig KPK's nyhedsbrev

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge de rigtige vinduesløsninger til dit hjem. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv klogere på vinduesdesign, indeklima, energieffektivitet og meget mere.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev. Det er til enhver tid muligt at afmelde dig. Se mere på KPK's privatlivspolitik