Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Energioptimering

Energioptimering af boligen står højt på de flestes liste, når det kommer til renovering. En af de måder, man kan gøre det på, er med energivenlige vinduer.

Ældre vinduer med ringe isoleringsevne er en stor synder i forhold til energitab i boligen. Faktisk ryger helt op til 10 % af Danmarks samlede energiforbrug direkte ud af utætte og dårligt isolerede vinduer. Skifter man til energivinduer, kan dette tal mindskes væsentligt. Vælger man derudover 3-lags vinduer, er der store penge at spare på varmeregningen. Og det er til gavn for både økonomien og miljøet.

Hos KPK har vi stor fokus på energi og miljø. Faktisk var vi blandt de første vinduesproducenter i Danmark, som modtog det nye energimærke i 2011. Mærkningsordningen er lavet som et samarbejde mellem brancheorganisationen Vinduesindustrien og Energistyrelsen og viser, at vinduet eller døren lever op til Bygningsreglementet og nutidens skrappe krav til energioptimering.

Læs mere om energioptimerede 3-lags vinduer

 

Beregn selv din energibesparelse

Med Energiberegneren kan du udregne din energibesparelse ved at skifte til nye, energivenlige vinduer.

Gå til Energiberegneren

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energivinduer

Vil du have den bedste energimæssige løsning, skal du vælge vores 3-lags vinduer. De lever til fulde op til de strenge krav, markedet har i dag til isolering og energieffektive byggematerialer. 

3-lags vinduer isolerer bedre end 2-lags. Du sparer altså penge på varmeregningen samtidig med, at du øger komfort og indeklima, da træk og kuldebroer bliver reduceret.

I dag er 3-lags vinduer standard til helårshuse, mens 2-lags vinduer er forbeholdt sommerhuse o.lign.

Læs mere om energi, glas og ruder