Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Energioptimering

Energioptimering af boligen står højt på de flestes liste, når det kommer til renovering. En af de måder, man kan gøre det på, er med energivenlige vinduer.

Ældre vinduer med ringe isoleringsevne er en stor synder i forhold til energitab i boligen. Faktisk ryger helt op til 10 % af Danmarks samlede energiforbrug direkte ud af utætte og dårligt isolerede vinduer. Skifter man til energivinduer, kan dette tal mindskes væsentligt. Vælger man derudover 3-lags vinduer, er der store penge at spare på varmeregningen. Og det er til gavn for både økonomien og miljøet.

Hos KPK har vi stor fokus på energi og miljø. Faktisk var vi blandt de første vinduesproducenter i Danmark, som modtog det nye energimærke i 2011. Mærkningsordningen er lavet som et samarbejde mellem brancheorganisationen Vinduesindustrien og Energistyrelsen og viser, at vinduet eller døren lever op til Bygningsreglementet og nutidens skrappe krav til energioptimering.

Læs mere om energioptimerede 3-lags vinduer

 

Beregn selv din energibesparelse

Med Energiberegneren kan du udregne din energibesparelse ved at skifte til nye, energivenlige vinduer.

Gå til Energiberegneren

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energiruder

Vinduer fra KPK kommer med optimerede energiruder som standard, som kan tilpasses alle slags vinduer efter mål. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

3-lags glas har den bedste isolering og derfor også den laveste varmeregning. De har et lavere varmetab og øger komforten og indeklimaet, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Vinduer med 3-lags glas benyttes til helårshuse, mens 2-lags glas udelukkende er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

 

Bæredygtighed

For KPK er bæredygtighed sund fornuft. Optimal udnyttelse af naturens råvarer og ressourcer. Minimering af energiforbrug og ressourcespild.

Vores vinduer og døre er lokalt produceret - på Mors i Nordvestjylland. Vi har valgt at producere i ren træ, som er FSC®-certificeret og fra bæredygtige skovbrug.

Læs mere om KPK og bæredygtighed