< Tilbage til Døre

FOLDEDØRE

En foldedør gør det muligt at åbne helt op til udelivet og giver samtidig et stort lysindfald. Den er funktionel og giver boligen et flot udtryk. Foldedøre udendørs giver derfor en perfekt åbning til terrassen, altanen eller udestuen.

Foldedøre kombinerer funktionalitet og design, der bidrager med masser af personlighed til hjemmet. Vores foldedøre gør det muligt at skabe åbninger helt op til syv meter og har derfor en udvidende effekt på rummet. Foldedøre fra KPK fås i både træ og træ/alu, med og uden sprosser – og i et væld af forskellige farver.

Et 360 graders eksempel på en KPK-foldedør i træ/alu med trelags glas og moderne skrå kehl på indersiden.

2FD3 - 3 fags foldedør

2FD3 - 3 fags foldedør

Bredde: 1288-2633 mm - Højde: 1200-2400 mm

FÅ INSPIRATION TIL VALGET AF FOLDEDØR

En foldedør er et oplagt valg for mange. De store vinduespartier gør, at inde- og udeliv smelter sammen, så naturen kan nydes året rundt. Mange vælger en foldedør til terrassen eller altanen for nemt og hurtigt at kunne åbne op. Særligt på de lune sommeraftner er det en stor fordel. Få inspiration til valg af foldedør fra vores tidligere cases nedenfor.

Foldedøre4.jpg

Hvilken type foldedør?

Her er inspiration til, hvordan vores foldedøre med klassisk eller moderne kehl, med eller uden sprosser, kan blive et vigtigt element for indretningen med deres høje kvalitet og funktionalitet.

FÅ INSPIRATION TIL VALGET

Vedbæk 1

Galleri: Husets stil og alder

Vi har et bredt udvalg af foldedøre i både træ og træ beklædt med aluminium i forskellige varianter, som kan tilpasses husets stil og alder uden at gå på kompromis med kvaliteten.

FÅ INSPIRATION I VORES GALLERI

farver.png

Farver

Det typiske valg af farve på foldedøre er hvid eller sort. Men faktisk tilbyder vi foldedøre i et hav af farver. Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark, eller kombiner dem for at få forskellige farver ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg er det også muligt at vælge en anden farve på RAL- eller NSC-skalaen.

Læs mere om overfladebehandlingen her

KLASSISK ELLER MODERNE STIL TIL DIN TERRASSEDØR?

Den klassiske profil kehl er den typiske kehling brugt i danske vinduer og døre gennem tiden. Den er smuk til klassiske boliger. Vores sprosser fås også med denne kehl, som giver et flot og fuldendt design på døren.

Den moderne udgave er mere mere enkel i designet. Den er med skrå kehl og passer dermed godt til nyere og mere moderne danske boliger.

Klassisk Profil Kehl

Klassisk profil kehl

Moderne Skraa Kehl

Moderne profil kehl

trin 1.png (1)

Få den rette rådgivning

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe foldedøre. Vi har håndværkere i hele landet, som står klar til at hjælpe. For vi ved, at det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når man skal købe nye vinduer og døre. På den måde er man sikret en korrekt opmåling efter eksisterende hulmål i boligen.

Kontakt din lokale KPK-forhandler, og få kompetent rådgivning og et godt tilbud.

Find din forhandler

TRÆ/ALU ELLER TRÆ?

Foldedøre fra KPK fås i to slags rammer med dobbelttætning, der sikrer tætte døre året rundt. De ligner hinanden til forveksling, men har forskellige egenskaber. Derfor har vi lavet et hurtigt overblik med den vigtigste information.

TRÆ/ALU DØRE

træ-alu døre.png

En foldedør udført i træ/alu fremstår indvendigt som en klassisk trædør, mens den har et udvendigt lag af aluminium. Det giver døren ekstra beskyttelse mod vejret og kræver minimal vedligeholdelse. Til trods for den udvendige alu-overflade er døren ikke for blank og har næsten samme udtryk som en almindelig trædør. Derfor er den velegnet til den velkendte danske arkitektur.

Hvis foldedøren skal vende mod syd eller sydvest, anbefaler vi at vælge en foldedør beklædt med aluminium for at beskytte farven.

Læs mere om træ/alu

TRÆ DØRE

træ-døre.png

Trædøre kræver lidt mere vedligeholdelse end døre i træ/alu, da de skal males en gang imellem. Alle døre fra KPK har dog gennemgået en grundig overfladebehandling, så de kan modstå vejr og vind i mange år.

KPK’s foldedøre i træ passer smukt ind i den klassiske stil, som man ofte finder i ældre boliger, stråtækte huse og patriciervillaer. Vælger man døren med sprosser, kan den bidrage med et ekstra romantisk udtryk.

Læs mere om træ

Garanti_stempel.png

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om Garanti og tryghed Læs mere om KPK’s kvalitet

SÅDAN KØBER DU

Det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når du skal købe nye vinduer og døre. På den måde er du sikret en korrekt opmåling af vinduer efter mål af de eksisterende hulmål i boligen.

KPK døre og vinduer købes gennem vores forhandlere, som er professionelle håndværksmestre, der yder en god service og sikrer vinduer på mål, som passer til boligen.

LÆS OM DEN ENKLE PROCES

FIND DIN FORHANDLER

Hos KPK forhandler vi vinduer og døre gennem et stort netværk af håndværksmestre over hele landet. Find den nærmeste forhandler for at få den rette rådgivning og hjælp til at vælge, opmåle og bestille nye døre på mål.

Find forhandler

3-lags vinduer.jpg

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags glasruder

3-lags ruder er den bedste energimæssige løsning på markedet. De energioptimerede 3-lags vinduer lever op til de høje krav til isolering og energieffektive byggematerialer til helårshuse.

3-lags glasruder isolerer bedre end 2-lags ruder, eftersom det ekstra lag reducerer træk og kuldebroer. Det giver mulighed for at spare på varmeregningen og forbedre indeklimaet. Foldedøre med 3-lags glas benyttes til helårshuse, mens 2-lags glas er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

IMG 4076Besk

BESØG VORES FYSISKE ELLER VIRTUELLE SHOWROOM

Oplev vores foldedøre helt tæt på i et af vores showrooms. Her kan du lade dig inspirere og se forskellige løsninger, før du vælger. Vi har showrooms på Sjælland, i Vejle og på Mors samt et virtuelt showroom, hvor du i ro og mag kan gå på rundvisning blandt vores modeller hjemmefra.

Læs mere her

Foldedør.jpg

Foldedøre på præcis dine mål

Hos KPK findes der ingen standardløsninger. Vi producerer kun efter mål, og det gælder også vores foldedøre, som kan tilpasses enhver bolig. Også din.

Drømmer du om at lukke en hel endevæg op ud mod terrassen eller haven derhjemme og lade naturen flyde ind? Vores foldedøre fås i op til 7 meters bredde med op til 10 rammer, der kan foldes, som det passer bedst.

Eller har du mere brug for en åbning til det fri et sted, hvor pladsen er begrænset og en almindelig dør vil fylde for meget ud i rummet? Så kan vi levere foldedøre, der måler under 1,3 meter i bredden og kun har 3 rammer.

Funktionel og fleksibelt design

Foldedørene fra KPK lever op til alle moderne krav til energi, funktionalitet, komfort og indeklima. Du kan få dem med både to og tre lag glas, med lyddæmpning, indbrudssikring og solafskærmning. Og med en udvendig skal af aluminium, hvis du vælger vores træ/alu-model.

Designet kan både være minimalistisk med rene linjer og mere klassisk med sprosser og profil kehl langs ramme og karm. Om du vælger det ene eller andet giver foldedøren et flot udtryk og masser af personlighed til hjemmet.

sikring mod tyveri.jpg

Sikring af dine døre

Dørene er ikke kun din indgang til boligen – de er også indbrudstyvens. Heldigvis har vi forskellige tiltag, så man kan begrænse de ubudne gæsters mulighed for at komme ind.

Læs mere om sikring af døre

Renovering-nye-døre-og-håndtag02.jpg

Greb og tilbehør til døre

Vi har et stort udvalg af greb og andet tilbehør, som bidrager til optimal funktionalitet og sikring – lige fra udluftningsventiler til greb med lås eller kode.

Tilbehør til døre

Sprosser-2.jpg

Sprosser

Vores foldedøre kan fås med sprosser i tre forskellige tykkelser: 25 mm, 42 mm og 60 mm. Sprosser giver huset et charmerende udtryk uden at gå på kompromis med lysindfaldet. Vælg om de skal være med den klassiske profil kehl eller moderne skrå kehl.

Se sprosserne her

snittegninger-ikon.jpg

Snittegninger

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Forside KPK Brugervejledning Juni24 930X930

Vejledninger

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

SE ALLE VEJLEDNINGER HER

ikon vedligeholdelse.jpg

Vedligeholdelse

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

detalje_ornamenteret-glas.jpg

Glas og ruder

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

Energlogo Kpk Vinduer

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi- og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

Aabningsretning

Åbningsretninger

Husk at tage stilling til åbningsretningen eller slagretningen af din dør. I Danmark har vi en tradition for, at facadedøre er indadgående, mens terrassedøre oftest er udadgående.

Man skal dog være opmærksom på, at indadgående døre kan have lidt problemer med at holde vandet ude, når det blæser meget kraftigt. I Danmark kommer vinden som regel fra vest, sydvest eller syd. Kombineres kraftig vind, blæst eller storm fra disse verdenshjørner med regn eller slud, vil det uundgåeligt føre til problemer med døre, som åbner indad. Her vil vi anbefale, at du får en udadgående dør i stedet. 

Du kan selvfølgelig få din dør både højre- og venstrehængt. Du kan i skemaet se, hvordan du skal stå for at se, om det kaldes højre ind - højre ud osv.

Tilmeld dig KPK's nyhedsbrev

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge de rigtige vinduesløsninger til dit hjem. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv klogere på vinduesdesign, indeklima, energieffektivitet og meget mere.

Accepter nyhedsbrev *

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev. Det er til enhver tid muligt at afmelde dig. Se mere på KPK's privatlivspolitik

Loading...