Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Sådan køber du

Som slutbruger køber du KPK’s vinduer og døre gennem vores forhandlere, som er professionelle håndværksmestre, der kan yde en god service og sikre, at du får vinduer og døre, som passer til netop din bolig og dine behov.

Herunder kan du se den hurtige og enkle proces

Kontakt din lokale håndværker

Professionelle håndværkere landet over er tilknyttet KPK Døre og Vinduer som forhandlere. De ved alt om vores produkter. Med en af dem på banen er du i sikre hænder, når du skal vælge model, åbningsretninger, tilbehør osv.

Din håndværker kommer og måler op

Din lokale håndværker kommer hjem til dig og måler dine gamle vinduer og døre op. Så kan I tale om dine ønsker, og du er samtidig sikker på at få den rigtige løsning. Håndværkeren svarer gerne på dine spørgsmål og giver gode råd, så du er klædt på til at foretage dit valg.

Din håndværker sender tilbud

Når håndværkeren har foretaget sine opmålinger, og I har fundet frem til den rigtige løsning, modtager du et konkret tilbud med en samlet pris, der dækker alt, hvad I har talt om.

Din håndværker bestiller vinduerne

Når du har accepteret tilbuddet, mangler I bare at aftale et tidspunkt for, hvornår det hele skal monteres. Så går vi i gang med at producere dine nye døre og vinduer - og du kan glæde dig til at se det færdige resultat. Nemmere bliver det vist ikke.