< Tilbage til Forside

SÅDAN KØBER DU VINDUER OG DØRE FRA KPK

Når du som slutbruger køber vinduer og døre hos KPK, er det gennem vores forhandlere, der er professionelle håndværksmestre. De yder altid en god service og sikrer, at du får vinduer og døre, som passer lige præcis til din bolig og dine behov.

Herunder kan du se den hurtige og enkle proces.

trin 1.png (1)

KONTAKT DIN LOKALE HÅNDVÆRKER

Professionelle håndværkere landet over er tilknyttet KPK Døre og Vinduer som forhandlere. De ved alt om vores produkter, og med dem er du i sikre hænder, når du skal vælge model, åbningsretninger, tilbehør osv. Og de står altid klar med rådgivning nær dig.

Find din nærmeste forhandler her

trin 2.png

DIN HÅNDVÆRKER KOMMER OG MÅLER OP

Din lokale håndværker kommer hjem til dig og måler dine gamle vinduer og døre op. Så kan I tale om dine ønsker, og du er samtidig sikker på at få den rigtige løsning. Håndværkeren svarer gerne på dine spørgsmål og giver gode råd, så du er klædt på til at foretage dit valg.

trin 3.png

DIN HÅNDVÆRKER SENDER TILBUD

Når håndværkeren har foretaget sine opmålinger, og I har fundet frem til den ønskede løsning, modtager du et konkret tilbud med en samlet pris, der dækker alt, hvad I har talt om.

trin 4.png

DIN HÅNDVÆRKER BESTILLER VINDUERNE

Når du har accepteret tilbuddet, mangler I bare at aftale et tidspunkt for, hvornår det hele skal monteres. Så går vi i gang med at producere dine nye døre og vinduer – og du kan glæde dig til at se det færdige resultat. Nemmere bliver det ikke.

IMG 0818

Showroom

Valget af nye vinduer og døre er en stor beslutning, og det kan nogle gange være svært at forestille sig, hvordan det færdige resultat bliver. Derfor kan du besøge vores showroom, se forskellige løsninger og blive inspireret, inden du skal vælge dine nye vinduer og døre.

Vi har showrooms i København, Vejle og på Mors. De to førstnævnte er ubemandede, så du kan gå i ro og mag og fundere over valget. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Har du for langt til vores showrooms? Så besøg vores virtuelle showroom på Sjælland og få en fornemmelse for produkterne her

Læs mere om vores showrooms her

vindues-udvalg.png

Læs mere om vinduestyperne

Se udvalget af vinduer

døre-udvalg.png

Læs mere om dørtyperne

Se udvalget af døre

webshopbillede.jpg

KPK Webshop - tilbehør

Her kan du handle originale KPK-reservedele og tilbehør – præcis når det passer dig.

Gå til KPK's webshop

Loading...