< Tilbage til Døre

DREJE/KIP ALTANDØRE

Dreje/kip altandøren giver med kip-funktionen mulighed for behagelig ventilation i toppen, mens dreje-funktionen gør, at døren kan åbne helt indad og rengøres indefra.

Dreje/kip altandøre benyttes derfor ofte i etagebyggeri, hvor en kippet altandør har den anden fordel, at den er sikret mod, at man kan falde ud. Leveres i træ/alu, både i 2- og 3-lags.

Dreje/kip produkterne leveres som enkeltfagselementer, hvilket gør det muligt at sammenstille dem med de øvrige elementer i træ/alu serien. Du kan også indbygge dreje/kip i et udadgående træ/alu element.

 

360 graders eksempel er en dreje-kip altandør i træ/alu med 3-lags glas og moderne skrå kehl indvendigt.

renovering-nye-vinduer-og-døre03.jpg

FÅ INSPIRATION TIL VALGET AF DØRE

Se vores gallerier igennem for inspiration til dør-valget ud fra husets stil og alder.

SE GALLERI

farver.png

Farver

Med KPK’s standardfarver kan du få dine vinduer og døre i de mest benyttede farver i Danmark. Mod et mindre tillæg kan du endda få dem i de fleste RAL og NSC farver. Du har desuden mulighed for at få dem i forskellige farver ud- og indvendigt. F.eks. i en smuk sort eller mørk grå udvendigt og i hvid indvendigt. Vil du gerne have karm og ramme i to forskellige farver, kan det også lade sig gøre.

Læs mere om overfladebehandlingen her

KLASSISK ELLER MODERNE STIL TIL DIN TERRASSEDØR?

Den klassiske profil kehl er den typiske kehling brugt i danske vinduer og døre gennem tiden. Den er smuk til klassiske boliger. Vores sprosser fås også med denne kehl, som giver et flot og fuldendt design på døren.

Den moderne udgave er mere mere enkel i designet. Den er med skrå kehl og passer dermed godt til nyere og mere moderne danske boliger.

Klassisk Profil Kehl

Klassisk profil kehl

Moderne Skraa Kehl

Moderne profil kehl

trin 1.png (1)

Få den rette rådgivning

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe vinduer. Vores håndværksmestre står altid klar med kompetent rådgivning og tilbud på vinduer og døre.

Find din forhandler

TRÆ/ALU ELLER TRÆ?

KPK’s døre fås både i træ/alu og træ. Træ kræver mere vedligeholdelse, da dørene skal males engang i mellem. Træ/alu ligner til forveksling træ i overflade og udtryk, men har den fordel, at alu’en udvendigt beskytter døren fra vejr og vind. Vender din dør mod syd eller sydvest, vil solen påvirke malingen på træet en del mere, og her vil vi anbefale, at du vælger en dør i træ/alu. Der er ofte større overflader på en dør i forhold til vinduer, hvorfor det er ekstra vigtigt at vælge det rigtige materiale fra starten.

TRÆ/ALU DØRE

træ-alu døre.png

Træ/alu døre kræver næsten ingen vedligeholdelse – udover at smøre hængslerne. Døren er beklædt med aluminium udvendigt, som giver beskyttelse mod regn og sol. Indvendigt er døren i træ. Det giver en naturlig varm fornemmelse, som de fleste gerne vil have ved deres døre og vinduer.

Den udvendige aluminium er designet til at passe sammen med vinduerne og den typiske danske arkitektur. Selve overfladen er lavet, så den ikke er for blank og derfor passer godt til det look, som døre i træ normalt vil have.

LÆS MERE OM TRÆ/ALU

TRÆ DØRE

træ-døre.png

KPK’s døre i træ passer smukt ind i den klassiske stil i ældre boliger, stråtækte huse og patriciervillaer. Med vores tynde 25 mm sprosse kan døren få et virkelig flot og romantisk udtryk.

Træ kræver lidt mere vedligeholdelse, da det skal males en gang imellem. KPK’s træ døre har dog gennemgået en grundig overfladebehandling, så de kan modstå vejr og vind i mange år frem.

LÆS MERE OM TRÆ

Garanti_stempel.png

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om Garanti og tryghed Læs mere om KPK’s kvalitet

SÅDAN KØBER DU

Det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når du skal købe nye vinduer og døre. På den måde er du sikret en korrekt opmåling af vinduer efter mål af de eksisterende hulmål i boligen.

KPK døre og vinduer købes gennem vores forhandlere, som er professionelle håndværksmestre, der yder en god service og sikrer vinduer på mål, som passer til boligen.

LÆS OM DEN ENKLE PROCES

FIND DIN FORHANDLER

Hos KPK forhandler vi vinduer og døre gennem et stort netværk af håndværksmestre over hele landet.

Find din nærmeste forhandler og få den rette rådgivning og hjælp til at vælge, opmåle og bestille nye vinduer på mål.

FIND FORHANDLER

3-lags døre.jpg

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energiruder

Vil du have den bedste energimæssige løsning, skal du vælge vores 3-lags ruder til dine døre. De lever til fulde op til de strenge krav, markedet har i dag til isolering og energieffektive byggematerialer.

3-lags ruder isolerer bedre end 2-lags. Du sparer altså penge på varmeregningen samtidig med, at du øger komfort og indeklima, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Døre med 3-lags glas er i dag standard til helårshuse, mens 2-lags glas er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

sikring mod tyveri.jpg

Sikring af dine døre

Dørene er ikke kun din indgang til boligen – de er også indbrudstyvens. Heldigvis kan du med flere forskellige sikrings-tiltag begrænse mulighederne for, at ubudne gæster kan komme nemt ind – eller ud. Det giver en ekstra gevinst, at små børn ikke så nemt kan åbne dørene og smutte ud.

Læs mere om sikring af døre

klik-ventil2.jpg

Greb og tilbehør til døre

Vi har et stort udvalg af greb og andet tilbehør, som du kan tilkøbe. Det kan både være udluftningsventiler, greb med lås eller kode, mulighed for cylinder udvendigt og vrider indvendigt mm.

Tilbehør til døre

Sprosser-2.jpg

Sprosser

Vores sprosser kommer i tre tykkelser – 25 mm, 42 mm og 60 mm. De fås indvendigt med den klassiske profil kehl eller den moderne skrå kehl. Udvendigt er de i alu, så de kan modstå vejr og vind – og ikke behøver at blive malet.

Se sprosserne her

Showroom Tømmergravsgade

Besøg vores showroom

Ved besøg i et af vores showrooms kan du blive inspireret og se forskellige løsninger, før du skal vælge dine nye vinduer og døre.

Vores showrooms ligger i København, Vejle og på Mors, og her kan du få lov at mærke, åbne, lukke og se vores udvalg af vinduer og døre, før du beslutter dig.

Læs mere her

snittegninger-ikon.jpg

Snittegninger

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Forside KPK Brugervejledning Juni24 930X930

Vejledninger

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

SE ALLE VEJLEDNINGER HER

ikon vedligeholdelse.jpg

Vedligeholdelse

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

detalje_ornamenteret-glas.jpg

Glas og ruder

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

Energlogo Kpk Vinduer

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi- og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

Aabningsretning

Åbningsretninger

Husk at tage stilling til åbningsretningen eller slagretningen af din dør. I Danmark har vi en tradition for, at facadedøre er indadgående, mens terrassedøre oftest er udadgående.

Man skal dog være opmærksom på, at indadgående døre kan have lidt problemer med at holde vandet ude, når det blæser meget kraftigt. I Danmark kommer vinden som regel fra vest, sydvest eller syd. Kombineres kraftig vind, blæst eller storm fra disse verdenshjørner med regn eller slud, vil det uundgåeligt føre til problemer med døre, som åbner indad. Her vil vi anbefale, at du får en udadgående dør i stedet. 

Du kan selvfølgelig få din dør både højre- og venstrehængt. Du kan i skemaet se, hvordan du skal stå for at se, om det kaldes højre ind - højre ud osv.

Loading...