< Tilbage til Forside

Farver og overfladebehandling

Farven på vinduer og døre har stor betydning for hjemmets samlede udtryk. Derfor tilbyder vi vinduer og døre i et hav af farver. Den behandling, vi giver overfladen på elementerne, beskytter desuden effektivt mod vejr og vind.

farver.png

Hvilken farve passer til din bolig?

Farven på vinduer og døre sætter stort præg på boligens udseende både ude og inde, og mulighederne er mange.

Alle typer vinduer og døre kan leveres i vores standardfarver, som er vist her. Bemærk, at farverne kun er vejledende, da skærmen ikke kan vise dem i den rigtige glød.

Farverne kan kombineres, hvis der er ønske om forskellige farver ind- og udvendigt, eller forskellige farver på karm og ramme.

Vi kan også levere i andre farver i RAL eller NCS skalaen - mod et mindre tillæg.

Sabléfarver

Sablé er en farvebelægning på den udvendige aluminium, som giver en rustik "sandblæst" og granitlignende overflade.

Sablé fås i de fire farver SABLE NOIR 900, SABLE NOIR 2100, SABLE BLEU 2600 og SABLE GRIS 2900 og kan bestilles på alle vores træ/alu produkter, inkl. VISION.

Se varianter nedenfor. På fotoet ses eksempel på SABLE BLEU 2600.

Sablekarm2

Sable Noir 900

Sable Noir 900

vinduer-maling-02.jpg

Beskyttende overfladebehandling

Vinduer og døre er udsat for en hård belastning fra det danske klima, men før levering sikrer vi, at vores produkter gennemgår en effektiv overfladebehandling, som har til formål at beskytte produkterne mod det danske vejr.

Overfladebehandlingen foregår industrielt i en nøje styret proces, så elementerne får en meget ensartet beskyttelse. Behandlingen udføres i henhold til 2-ØKO med en vandfortyndbar fungicidholdig grunding samt en diffusionsåben akrylbaseret topcoat i glans 25 med en samlet lagtykkelse på minimum 80 my.

I øvrigt henviser vi til bilag om forventet udfald af industrielt overfladebehandlede træelementer fra Vinduesindustrien.

Træelementer leveres med indfarvede alu-bundglaslister i samme farve som elementet. Dog må der påregnes nuance- og glansforskel.

Alu behandling

Alu-bundglaslister og udvendig aluminium på træ/alu elementer leveres pulverlakeret i glans 30 i overensstemmelse med kravene i GSB AL 631.

_B5I9492ny.jpg

Få inspiration i vores gallerier

Er du til klassiske hvide vinduer, eller overvejer du en af de mange andre spændende farver?

Se eksempler på andres farvevalg i vores reference-cases og gallerier.

Lad os inspirere dig

Loading...