< Tilbage til Døre

HÆVESKYDEDØRE

Hæveskydedøren, som også bare kaldes en skydedør, er en praktisk løsning, der kombinerer funktionalitet og æstetik. En udvendig hæveskydedør åbner smart og effektivt for husets rum ud mod terrassen eller altanen og sikrer et godt lysindfald.

Der er mange fordele ved at vælge en hæveskydedør. Skydedøre bidrager til en flot facade og bruger ingen svingplads. Det er en elegant og praktisk løsning til opdeling af inde og ude, og med en dobbelt hæveskydedør er det muligt at få ekstra bredde på helt op til 8 meter.

Hos KPK bygger vi skydedøre til præcist at matche ethvert brugsbehov og husets personlighed. Vi leverer i både træ og træ/alu.

 

360 graders eksempel er en hæveskydedør i træ/alu med 3-lags glas og moderne skrå kehl indvendigt.

HS-201

HS-201

Hæveskydedør

FÅ INSPIRATION TIL VALGET AF SKYDEDØR

I vores gallerier kan du finde masser af inspiration til, hvilken hæveskydedør, der vil passe bedst til dig og dit hus.

Vejrupengdraget 29

Moderniseret 70'er villa med dobbelt hæveskydedør

I en gennemgribende modernisering af en 70’er villa faldt valget på en dobbelt hæveskydedør, der åbner nemt og flot op til den grønne have.

Se den flotte case her

Hæveskydedøre13.jpg

Hvilken type skydedør?

De kommer i mange bredder. Både som enkelt eller dobbelt. Tag et inspirationskig i vores galleri og kom tættere på, hvilken type skydedør, der passer til dit hjem.

Få inspiration til valget

Hæveskydedøre10.jpg

Galleri: Husets stil og alder

Den helt rigtige dør afhænger af husets stil og alder. Få inspiration i vores galleri her.

Find de helt rigtige døre og vinduer ved at se på husets stil og alder.

FÅ INSPIRATION I VORES GALLERI

farver.png

Farver

Det typiske valg af farve på hæveskydedøre er hvid eller sort. Men faktisk tilbyder vi skydedøre i et hav af farver. Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark, eller kombiner dem for at få forskellige farver ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg er det også muligt at vælge en anden farve på RAL- eller NSC-skalaen.

Læs mere om overfladebehandlingen her

KLASSISK ELLER MODERNE STIL TIL DIN TERRASSEDØR?

Den klassiske profil kehl er den typiske kehling brugt i danske vinduer og døre gennem tiden. Den er smuk til klassiske boliger. Vores sprosser fås også med denne kehl, som giver et flot og fuldendt design på døren.

Den moderne udgave er mere mere enkel i designet. Den er med skrå kehl og passer dermed godt til nyere og mere moderne danske boliger.

Klassisk Profil Kehl

Klassisk profil kehl

Moderne Skraa Kehl

Moderne profil kehl

trin 1.png (1)

Få den rette rådgivning

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe hæveskydedøre. Vi har håndværkere i hele landet, som står klar til at hjælpe. For vi ved, at det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når man skal købe nye vinduer og døre. På den måde er du sikret en korrekt opmåling efter eksisterende hulmål i boligen.

Kontakt din lokale KPK-forhandler og få kompetent rådgivning og et godt tilbud.

Find din forhandler

TRÆ/ALU ELLER TRÆ?

KPK’s hæveskydedøre fås både i træ og træ/alu. De ligner til forveksling hinanden i overflade og udtryk, men træ kræver mere vedligeholdelse end træ/alu. Hvert materiale har sine fordele, og dem kan du læse mere om her.

HÆVESKYDEDØRE I TRÆ/ALU

træ-alu døre.png

Døre i træ/alu har den fordel, at de næsten ikke kræver vedligeholdelse udover, at hængslerne skal smøres. Døren er beklædt med aluminium, som beskytter mod regn og sol. Indvendigt er døren i træ, hvilket giver en naturlig varm fornemmelse, som de fleste gerne vil have i deres vinduer og døre.

Det udvendige aluminium er designet til at passe sammen med vinduerne og den typiske danske arkitektur. Selve overfladen er lavet, så den ikke er for blank og derfor passer godt til det look, som døre i træ normalt vil have.

Læs mere om døre i træ/alu

HÆVESKYDEDØRE I TRÆ

træ-døre.png

KPK’s skydedøre i træ passer særligt smukt ind i den klassiske stil, man ser i ældre boliger, stråtækte huse og patriciervillaer. Med vores tynde 25 mm sprosse kan skydedøren få et virkelig flot og romantisk udtryk.

Træ kræver som sagt lidt mere vedligeholdelse, da de skal males indimellem. Vi sørger dog altid for, at vores døre gennemgår en grundig overfladebehandling, så de kan modstå vind og vejr i mange år frem.

Læs mere om døre i træ

Garanti_stempel.png

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om Garanti og tryghed Læs mere om KPK’s kvalitet

SÅDAN KØBER DU

Det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når du skal købe nye vinduer og døre. På den måde er du sikret en korrekt opmåling af vinduer efter mål af de eksisterende hulmål i boligen.

KPK døre og vinduer købes gennem vores forhandlere, som er professionelle håndværksmestre, der yder en god service og sikrer vinduer på mål, som passer til boligen.

LÆS OM DEN ENKLE PROCES

FIND DIN FORHANDLER

Hos KPK forhandler vi vinduer og døre gennem et stort netværk af håndværksmestre over hele landet.

Find din nærmeste forhandler og få den rette rådgivning og hjælp til at vælge, opmåle og bestille nye vinduer på mål.

FIND FORHANDLER

3-lags døre.jpg

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energiruder

Vil du have den bedste energimæssige løsning, skal du vælge vores 3-lags ruder til dine døre. De lever til fulde op til de strenge krav, markedet har i dag til isolering og energieffektive byggematerialer.

3-lags ruder isolerer bedre end 2-lags. Du sparer altså penge på varmeregningen samtidig med, at du øger komfort og indeklima, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Døre med 3-lags glas er i dag standard til helårshuse, mens 2-lags glas er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

sikring mod tyveri.jpg

Sikring af dine døre

Dørene er ikke kun din indgang til boligen – de er også indbrudstyvens. Heldigvis kan du med flere forskellige sikrings-tiltag begrænse mulighederne for, at ubudne gæster kan komme nemt ind – eller ud. Det giver en ekstra gevinst, at små børn ikke så nemt kan åbne dørene og smutte ud.

Læs mere om sikring af døre

klik-ventil2.jpg

Greb og tilbehør til døre

Vi har et stort udvalg af greb og andet tilbehør til døre, som bidrager til optimal funktionalitet og sikring – lige fra udluftningsventiler til greb med lås eller kode.

Tilbehør til døre

Showroom Tømmergravsgade

Besøg vores showroom

Ved besøg i et af vores showrooms kan du blive inspireret og se forskellige løsninger, før du skal vælge dine nye vinduer og døre.

Vores showrooms ligger i København, Vejle og på Mors, og her kan du få lov at mærke, åbne, lukke og se vores udvalg af vinduer og døre, før du beslutter dig.

Læs mere her

snittegninger-ikon.jpg

Snittegninger

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Forside KPK Brugervejledning Marts23 930X930

Vejledninger

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

SE ALLE VEJLEDNINGER HER

ikon vedligeholdelse.jpg

Vedligeholdelse

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

detalje_ornamenteret-glas.jpg

Glas og ruder

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

Energlogo Kpk Vinduer

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi- og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

Aabningsretning

Åbningsretninger

Husk at tage stilling til åbningsretningen eller slagretningen af din dør. I Danmark har vi en tradition for, at facadedøre er indadgående, mens terrassedøre oftest er udadgående.

Man skal dog være opmærksom på, at indadgående døre kan have lidt problemer med at holde vandet ude, når det blæser meget kraftigt. I Danmark kommer vinden som regel fra vest, sydvest eller syd. Kombineres kraftig vind, blæst eller storm fra disse verdenshjørner med regn eller slud, vil det uundgåeligt føre til problemer med døre, som åbner indad. Her vil vi anbefale, at du får en udadgående dør i stedet. 

Du kan selvfølgelig få din dør både højre- og venstrehængt. Du kan i skemaet se, hvordan du skal stå for at se, om det kaldes højre ind - højre ud osv.

FAQ

HVOR KØBER MAN HÆVESKYDEDØRE?

Udvalget af skydedøre er efterhånden bredt. Det er det også hos KPK. Hos os kan du være sikker på at få skydedøre, der er skræddersyet enhver bolig og ethvert behov.

HVAD ER EN HÆVESKYDEDØR?

En hæveskydedør er en praktisk løsning, der kører til siden på en skinne, når den åbnes. På den måde er den både pladsbesparende og giver et godt lysindfald.

FUNKTIONELLE FORDELE VED HÆVESKYDEDØRE

• De er pladsbesparende både ude og inde
• De er særligt gode til mindre rum, hvor pladsen er trang
• De smækker ikke ved gennemtræk
• De giver et naturligt lys i hjemmet
• De fungerer som et æstetisk designelement

Loading...