Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Hæveskydedøre

Hæveskydedøren, som også bare kaldes en skydedør, er en praktisk løsning, der kombinerer funktionalitet og æstetik. En hæveskydedør åbner smart og effektivt for husets rum ud mod terrassen eller altanen og sikrer et godt lysindfald.

Der er mange fordele ved at vælge en hæveskydedør. Skydedøre bidrager til en flot facade og bruger ingen svingplads. Det er en elegant og praktisk løsning til opdeling af inde og ude, og med en dobbelt hæveskydedør er det muligt at få ekstra bredde på helt op til 8 meter.

Hos KPK bygger vi skydedøre til præcist at matche ethvert brugsbehov og husets personlighed. Vi leverer i både træ og træ/alu.

 

360 graders eksempel er en hæveskydedør i træ/alu med 3-lags glas og moderne skrå kehl indvendigt.

Farver

Det typiske valg af farve på hæveskydedøre er hvid eller sort. Men faktisk tilbyder vi skydedøre i et hav af farver. Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark, eller kombiner dem for at få forskellige farver ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg er det også muligt at vælge en anden farve på RAL- eller NSC-skalaen.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Få inspiration til valget af skydedør

I vores gallerier kan du finde masser af inspiration til, hvilken hæveskydedør, der vil passe bedst til dig og dit hus.

Moderniseret 70'er villa med dobbelt hæveskydedør

I en gennemgribende modernisering af en 70’er villa faldt valget på en dobbelt hæveskydedør, der åbner nemt og flot op til den grønne have.

Se den flotte case her

Hvilken type skydedør?

De kommer i mange bredder. Både som enkelt eller dobbelt. Tag et inspirationskig i vores galleri og kom tættere på, hvilken type skydedør, der passer til dit hjem.

Få inspiration til valget

Galleri: Husets stil og alder

Den helt rigtige dør afhænger af husets stil og alder. Få inspiration i vores galleri her.

Find de helt rigtige døre og vinduer ved at se på husets stil og alder.

Få inspiration i vores galleri

Klassisk eller moderne stil?

Den klassiske profil kehl bruges i boliger med klassisk stil.

Den moderne udgave er med skrå kehl og er meget brugt i boliger med moderne nordisk design og til nyere huse.

Klassisk profil kehl

Klassisk profil kehl

Moderne skrå kehl

Moderne skrå kehl

Få den rette rådgivning

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe hæveskydedøre. Vi har håndværkere i hele landet, som står klar til at hjælpe. For vi ved, at det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når man skal købe nye vinduer og døre. På den måde er du sikret en korrekt opmåling efter eksisterende hulmål i boligen.

Kontakt din lokale KPK-forhandler og få kompetent rådgivning og et godt tilbud.

Find din forhandler

TRÆ/ALU eller TRÆ?

KPK’s hæveskydedøre fås både i træ og træ/alu. De ligner til forveksling hinanden i overflade og udtryk, men træ kræver mere vedligeholdelse end træ/alu. Hvert materiale har sine fordele, og dem kan du læse mere om her.

Hæveskydedøre i træ/alu

Døre i træ/alu har den fordel, at de næsten ikke kræver vedligeholdelse udover, at hængslerne skal smøres. Døren er beklædt med aluminium, som beskytter mod regn og sol. Indvendigt er døren i træ, hvilket giver en naturlig varm fornemmelse, som de fleste gerne vil have i deres vinduer og døre.

Det udvendige aluminium er designet til at passe sammen med vinduerne og den typiske danske arkitektur. Selve overfladen er lavet, så den ikke er for blank og derfor passer godt til det look, som døre i træ normalt vil have.

Læs mere om døre i træ/alu

Hæveskydedøre i træ

KPK’s skydedøre i træ passer særligt smukt ind i den klassiske stil, man ser i ældre boliger, stråtækte huse og patriciervillaer. Med vores tynde 25 mm sprosse kan skydedøren få et virkelig flot og romantisk udtryk.

Træ kræver som sagt lidt mere vedligeholdelse, da de skal males indimellem. Vi sørger dog altid for, at vores døre gennemgår en grundig overfladebehandling, så de kan modstå vind og vejr i mange år frem.

Læs mere om døre i træ

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om Garanti og tryghed        Læs mere om KPK’s kvalitet

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energiruder

Vil du have den bedste energimæssige løsning, skal du vælge vores 3-lags ruder til dine døre. De lever til fulde op til de strenge krav, markedet har i dag til isolering og energieffektive byggematerialer.

3-lags ruder isolerer bedre end 2-lags. Du sparer altså penge på varmeregningen samtidig med, at du øger komfort og indeklima, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Døre med 3-lags glas er i dag standard til helårshuse, mens 2-lags glas er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

Snittegninger

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Vejledninger

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

 

Vedligeholdelse

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

Glas og ruder

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

 

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi- og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

 

FAQ

Hvor køber man hæveskydedøre?

Udvalget af skydedøre er efterhånden bredt. Det er det også hos KPK. Hos os kan du være sikker på at få skydedøre, der er skræddersyet enhver bolig og ethvert behov.

Hvad er en hæveskydedør?

En hæveskydedør er en praktisk løsning, der kører til siden på en skinne, når den åbnes. På den måde er den både pladsbesparende og giver et godt lysindfald.

Funktionelle fordele ved hæveskydedøre

• De er pladsbesparende både ude og inde
• De er særligt gode til mindre rum, hvor pladsen er trang
• De smækker ikke ved gennemtræk
• De giver et naturligt lys i hjemmet
• De fungerer som et æstetisk designelement