< Tilbage til Forside
Renovering-nye-vinduer07.jpg

Vedligeholdelsesnemme vinduer og døre i træ/alu

De har et moderne design og en lang levetid og er både næsten vedligeholdelsesfrie og energioptimerede. Komforten er en af de klare fordele ved at vælge vinduer i træ/alu.

Vinduer i træ/alu er fremstillet i holdbart kernetræ, mens den udvendige side er beklædt med aluminium. Det gør, at vinduet kan stå stærkt imod al slags vejr og derfor kræver minimal vedligeholdelse. Træ/alu vinduer kommer i mange forskellige vinduestyper og kan på den måde tilpasses alle boliger lige fra nybyg til ældre villaer.

Træ/Alu vinduer til helårs- og sommerhuse

I dag er det et krav at nye vinduer i helårshuse har 3 lags glas, mens vinduer med 2 lags glas er forbeholdt sommerhuse og lignende. Begge er energioptimerede kvalitetsvinduer, men der er flere fordele ved at vælge et vindue med 3 lags glas.

Træ/alu vinduer med 3 lags glas har den bedste isolering og sikrer derved et lavere varmetab og en lavere varmeregning. På den måde øges komforten og indeklimaet, hvilket skaber minimal kondens på indersiden af vinduet.

Træ/Alu 3-lags glas

Træ Alu 3 Layer 930X930

Træ/Alu 2-lags glas

Section Woodalu 2 Layer 930X930

Dør - 3-lags glas

Door Section Woodalu 3 Layer 930X930

Fordele ved vinduer i træ/alu

Der er mange gode grunde til at vælge vinduer i træ/alu. Kombinationen af træets isolerende egenskaber og aluminiummets stærke vejrbestandighed gør, at vinduets holdbarhed forlænges, og at det kræver minimal vedligeholdelse. Som på alle andre vinduer og døre skal du give hængsler og andre bevægelige dele en dråbe almindelig olie til husholdningsbrug en gang om året eller ved behov. Og gummilisterne rengøres med almindelige rengøringsmidler. Man får altså et kvalitetsvindue, hvor træets naturlige overflade på den indvendige side bevares. 

Der er kun en lille forskel at se på overfladen mellem træ/alu og træ, så man kan sagtens lave en gradvis udskiftning af husets vinduer fra træ til træ/alu.

 

Alu-profiler

Træ/alu vinduet er beklædt med aluminium, som er forbehandlet og lakeret i glans 30. Aluminiumsprofilerne er monteret med clips, der sikrer ventilation mellem trækarm og alu. Det er ikke muligt at afmontere alu’en, når elementerne er lukkede, hvilket er med til at forhindre ubudne gæster.

 

vindues-udvalg.png

Læs mere om vindues typerne

Se udvalg af vinduer

døre-udvalg.png

Læs mere om dør typerne

Se udvalg af døre

Kpk Vision Collage 1000Px Bred (1)

Optimalt udsyn med KPK VISION

Slankt design med lavenergi

Vores nye vindue VISION kombinerer et minimalistisk design med maksimalt lysindfald. Designet er slankt og moderne og giver et lækkert udtryk til både nybyggede og renoverede huse.

VISION er et energivindue lavet i træ/alu med en helt unik isoleringsevne. Det betyder udsyn til mindre vedligeholdelse og en lavere varmeregning.

Læs mere om VISION

3-lags vinduer.jpg

Energioptimerede 3-lags eller 2-lags energiruder

Træ/alu vinduer fra KPK kommer som standard med energioptimerede ruder og fås i både 2 lags eller 3 lags glas. Vinduer med 3 lags glas er standard i helårshuse, mens glas med to lag er forbeholdt sommerhuse og lignende. Forskellen ligger i vægten på vinduet og tykkelsen af ruden.

Fordelen ved vinduer med 3 lags glas er, at de giver den bedste isolering og er lavet i energieffektive byggematerialer. Det betyder, at de har et lavere varmetab og derved øger komforten og indeklimaet, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Vinduer med 2 lags glas slipper til gengæld en smule mere lys ind i boligen.

Læs mere om energi, glas og ruder

træ1.jpg

KVALITETSVINDUER I KERNETRÆ

Hos KPK har vi respekt for godt håndværk og gode materialer. Vi fremstiller vores vinduer og døre i kernetræ fra langsomt voksende fyr, der giver træet tætte årringe og stor styrke.

Vores træ/alu vinduer lever op til DVV-mærkets krav om minimum 60 % kernetræ på de flader, der vender mod vejrliget. Overfladebehandlingen, der sker i henhold til 2-ØKO, foregår industrielt i en nøje styret proces, så træet får en ensartet beskyttelse. Det skaber kvalitetsvinduer, der holder i mange år frem.

LÆS MERE OM KPK'S KVALITET

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed sund fornuft. Derfor anvender vi naturlige råvarer og ressourcer samtidig med, at vi minimerer vores eget energiforbrug og ressourcespild.

Vores produkter er lokalt produceret og i FSC®-certificeret træ, der får en miljøvenlig overfladebehandling. Derudover lever vores vinduer op til det skrappe bygningsreglement og er velegnede til at energioptimere hjemmet, så man sparer på både energien og varmen.

Læs mere om KPK og bæredygtighed

Klassisk eller moderne?

Vores vinduer fås med profil kehl og skrå kehl. Profil kehl er en klassisk udskæring, som giver et flot udtryk og er specielt velegnet til traditionelle huse. Skrå kehl er en moderne udgave, der har et mere enkelt og nutidigt udtryk, som ofte vælges til nybyggeri.

Klassisk-profil-kehl.jpg

Klassisk profil kehl

Moderne-skraa-kehl.jpg

Moderne skrå kehl

farver.png

Farver

Farven på vinduer har meget at sige for boligens samlede udtryk. Når du køber vinduer i træ/alu, kan du vælge en af vores ti standardfarver eller kombinere dem, hvis du ønsker forskellige farver ind- og udvendigt. Mod et mindre tillæg kan vinduerne også fås i andre farver på RAL- og NSC-skalaen.

Læs mere om overfladebehandling her

Garanti_stempel.png

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om Garanti og tryghed Læs mere om KPK’s kvalitet

SÅDAN KØBER DU

Det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når du skal købe nye vinduer og døre. På den måde er du sikret en korrekt opmåling af vinduer efter mål af de eksisterende hulmål i boligen.

KPK døre og vinduer købes gennem vores forhandlere, som er professionelle håndværksmestre, der yder en god service og sikrer vinduer på mål, som passer til boligen.

Læs mere om den enkelte proces

FIND DIN FORHANDLER

Hos KPK forhandler vi vinduer og døre gennem et stort netværk af håndværksmestre over hele landet. Find din nærmeste forhandler og få den rette rådgivning og hjælp til at vælge, opmåle og bestille nye vinduer på mål.

Find forhandler

Showroom Tømmergravsgade

Besøg vores showroom

Ved besøg i et af vores showrooms kan du blive inspireret og se forskellige løsninger, før du skal vælge dine nye vinduer og døre.

Vores showrooms ligger i København, Vejle og på Mors, og her kan du få lov at mærke, åbne, lukke og se vores udvalg af vinduer og døre, før du beslutter dig.

Læs mere her

snittegninger-ikon.jpg

SNITTEGNINGER

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Sprosser-2.jpg

Vores sprosser kommer i tre bredder – 25 mm, 42 mm og 60 mm. De fås indvendigt med den klassiske profil kehl eller den moderne skrå kehl. Udvendigt er de i alu, så de kan modstå vejr og vind – og ikke behøver at blive malet.

Se sprosserne her

Forside KPK Brugervejledning Juni24 930X930

VEJLEDNINGER

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

ikon vedligeholdelse.jpg

VEDLIGEHOLDELSE

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

detalje_ornamenteret-glas.jpg

GLAS OG RUDER

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

Energlogo-kpk-vinduer.png

ENERGI, DVV OG FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

Tylstrup7921 (1)

TRÆ/ALU VINDUER PÅ MÅL

Hos KPK er der ikke noget, der hedder standardmål. Vi skræddersyr hvert eneste vindue og dør, så de passer til dit hjem og dine behov. På den måde slipper du for fejlkøb og vinduer, der alligevel ikke passer, hvor de skal. 

Tal med din fagmand om dine ønsker til stil, farve, funktion og ekstraudstyr. Et vindue er meget mere end glas og ramme. Hos KPK kan du få det, præcis som du ønsker.

Loading...