Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Træ vinduer og døre

KPK’s vinduer og døre i Træ produceres i håndværksmæssig kvalitet og efter gode danske traditioner. Alt er gennemprøvet og udviklet over en lang årrække, hvilket giver et bundsolidt produkt, der holder i mange år frem.

Træ vinduer til helårs- og sommerhuse

Vinduer med 3-lags glas har den bedste energiperformance og benyttes til helårshuse.

Vinduer med 2-lags glas er forbeholdt sommerhuse o.lign.

Her kan du se et tværsnit af de to modeller.

Træ 3-lags glas

 

Træ 2-lags glas

 

 

Dør, indadgående, med fylding (1 spændstykke)

 

Kernetræ

KPK’s vinduer og døre fremstilles af kernetræ fra langsomt voksende nordlandsk fyr. Det giver træet langsom vækst, tætte åreringe og dermed stor styrke. Vores træ er FSC®-certificeret.

Kravene til KPK’s vinduer og døre, som er DVV mærket, er 90% kernetræ på de flader, der vender mod vejrliget (fals og udefter), eksklusive glaslister og slaglister.

Vinduer og døre er overfladebehandlet i henhold til 2-ØKO systemet. Overfladebehandlingen foregår industrielt i en nøje styret proces, så der opnås en meget ensartet beskyttelse.

Læs mere om KPK’s kvalitet

 

Fingersamlet træ

For at minimere knaster og harpiksudtræk producerer vi i fingersamlet træ.

Læs om Fingersamlet træ og de test vi laver

 

Teknisk info

  • BESLAG: Mat, el-forzinket overflade.
  • TÆTNINGSLISTER: Indnotet i elementerne.
  • FYLDINGER: Højisolerende sandwich-konstruktion.
  • KARMDYBDE: 114 mm er standard
  • BUNDFALSE: udføres med 7 gr. hældning.

Farver

Farven på vinduer har stor betydning for det samlede udtryk af boligen. Hos KPK kan man få nye vinduer efter mål i den farve, der passer til hjemmet.

Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark. Det er også muligt at kombinere dem, hvis man ønsker forskellige farver ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg kan man også få vinduer og døre i de fleste andre farver på RAL- og NSC-skalaen – alt kan lade sig gøre.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Høj kvalitet med 10 års garanti

Hos KPK får man garanti for godt håndværk og god kvalitet. Vi giver nemlig altid 10 års garanti på alle vinduer og døre. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på fem år.

Læs mere om Garanti og tryghed        Læs mere om KPK’s kvalitet

Klassisk eller moderne profil?

Alle elementer fås med enten profil kehl (klassisk) eller skrå kehl (moderne). De er hver især udviklet, så de passer til netop den stil, som boligen har.

Klassisk profil kehl

Klassisk profil kehl

Moderne skrå kehl

Moderne skrå kehl

Snittegninger

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Vejledninger

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK vinduer, blandt andet monteringsvejledning- og videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

 

Vedligeholdelse

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

Glas og ruder

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

 

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Få garanti og tryghed

Læs mere om KPK's høje kvalitet

 

Tilbehør og sikring

Du kan tilkøbe en del forskelligt tilbehør, så du kan tilpasse dine vinduer og døre efter dine behov. Vi anbefaler f.eks. at tilkøbe ventiler, der specielt i bade- og soveværelser kan sikre en løbende udluftning. Vi har også et stort udvalg af sikringsbeslag, der gør det meget besværligt for ubudne gæster at komme ind.

Se vores tilbehør

Læs mere om Sikring