< Tilbage til Forside
renovering-nye-vinduer-og-døre01.jpg

Klassiske trævinduer og -døre i høj kvalitet

Vinduer og døre i træ giver et varmt udtryk til boligen og er velegnede til enhver, som ønsker et naturligt materiale. Vi producerer vores trævinduer og -døre i høj håndværksmæssig kvalitet, som sikrer en lang holdbarhed.

Hos KPK anvender vi kernetræ fra langsomt voksende fyr til at producere vinduer og døre. Det sikrer tætte åreringe i træet, som giver stor styrke og en lang levetid. For ekstra beskyttelse får træet også en ensartet overfladebehandling.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vinduer og døre i træ til både ældre hjem og moderne boliger.

Trævinduer til helårshuse og sommerhuse

Vinduer og døre med 3-lags glas giver den bedste energimæssige løsning. De lever op til markedets strenge krav til isolering og energieffektive byggematerialer, som også reducerer træk og kuldebroer i hjemmet. Med 3-lags vinduer forbedrer man derfor indeklimaet og øger komforten.

Husk, at vinduer og døre med 2-lags glas er forbeholdt sommerhuse, da deres isoleringsevne er lavere end ved 3-lags vinduer.

Få en fornemmelse af forskellen på de to modeller med dette tværsnit.

Træ 3-lags glas

Træ 3 Lags 930X930

Træ 2-lags glas

Section Wood 2 Layer 930X930

Dør, indadgående, med fylding (1 spændstykke)

Cross Section KPK (1 Clamp) 930X930

Kvalitetsvinduer i kernetræ

Hos KPK har vi respekt for godt håndværk og kvalitetsmaterialer. Derfor fremstiller vi vores vinduer og døre i langsomt voksende fyr, som er et naturligt og stærkt materiale med tætte årringe.

Vores trævinduer- og døre lever op til DVV-mærkets krav om minimum 90% kernetræ på de udvendige flader, og træet er samtidig FSC®-certificeret. For at sikre en ensartet beskyttelse og lang levetid får vores trædøre og -vinduer en miljøvenlig 2ØKO-overfladebehandling.

Læs mere om KPK’s kvalitet

Fingersamlet træ

For at minimere knaster og harpiksudtræk udfører vi vores vinduer og døre i fingersamlet træ.

Læs om Fingersamlet træ og vores kvalitetstests

Teknisk info

  • BESLAG: Mat, el-forzinket overflade.
  • TÆTNINGSLISTER: Indnotet i elementerne.
  • FYLDINGER: Højisolerende sandwich-konstruktion.
  • KARMDYBDE: 114 mm er standard
  • BUNDFALSE: udføres med 7 gr. hældning.
vindues-udvalg.png

Læs mere om vinduestyperne

Se udvalget af vinduer i kernetræ

døre-udvalg.png

Læs mere om dørtyperne

Se udvalget af døre i kernetræ

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed sund fornuft. Derfor anvender vi naturlige råvarer og ressourcer samtidig med, at vi minimerer vores eget energiforbrug og ressourcespild.

Vores produkter er lokalt produceret og i FSC®-certificeret træ, der får en miljøvenlig overfladebehandling. Derudover lever vores vinduer op til det skrappe bygningsreglement og er velegnede til at energioptimere hjemmet, så man sparer på både energien og varmen.

Læs mere om KPK og bæredygtighed

farver.png

Farver

Farven på vinduer og døre har stor betydning for hjemmets samlede udtryk. Derfor tilbyder vi vinduer og døre i et hav af farver. Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark, eller kombiner dem for at få forskellige farver ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg er det også muligt at vælge en anden farve på RAL- eller NSC-skalaen – alt kan lade sig gøre.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Sprosser-1.jpg

Sprosser

Alle vores vinduer og døre kan fås med sprosser i tre forskellige tykkelser – 25 mm, 42 mm og 60 mm – som giver et charmerende udtryk. Vi producerer sprosserne i en klassisk profil kehl eller en moderne skrå kehl.

Se vores sprosser her

Garanti_stempel.png

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om Garanti og tryghed Læs mere om KPK’s kvalitet

Klassisk eller moderne profil?

Vores vinduer fås med profil kehl og skrå kehl. Profil kehl er en klassisk udskæring, som giver et flot udtryk og er specielt velegnet til traditionelle huse. Skrå kehl er en moderne udgave, der har et mere enkelt og nutidigt udtryk, som ofte vælges til nybyggeri.

Klassisk Profil Kehl

Klassisk profil kehl

Moderne Skraa Kehl

Moderne skrå kehl

snittegninger-ikon.jpg

SNITTEGNINGER

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Sprosser-2.jpg

Vores sprosser kommer i tre bredder – 25 mm, 42 mm og 60 mm. De fås indvendigt med den klassiske profil kehl eller den moderne skrå kehl. Udvendigt er de i alu, så de kan modstå vejr og vind – og ikke behøver at blive malet.

Se sprosserne her

Forside KPK Brugervejledning Juni24 930X930

VEJLEDNINGER

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

ikon vedligeholdelse.jpg

VEDLIGEHOLDELSE

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

detalje_ornamenteret-glas.jpg

GLAS OG RUDER

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

Energlogo-kpk-vinduer.png

ENERGI, DVV OG FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ, og vi støtter derved ansvarlig skovdrift. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet

SÅDAN KØBER DU

Det er afgørende med dygtige fagfolk ved hånden, når du skal købe nye vinduer og døre. På den måde er du sikret en korrekt opmåling af vinduer efter mål af de eksisterende hulmål i boligen.

KPK døre og vinduer købes gennem vores forhandlere, som er professionelle håndværksmestre, der yder en god service og sikrer vinduer på mål, som passer til boligen.

Læs mere om den enkelte proces

FIND DIN FORHANDLER

Hos KPK forhandler vi vinduer og døre gennem et stort netværk af håndværksmestre over hele landet. Find din nærmeste forhandler og få den rette rådgivning og hjælp til at vælge, opmåle og bestille nye vinduer på mål.

Find forhandler

Man kan sagtens male trævinduer. Dog skal man passe på, at greb, lukkemekanismer, bevægelsesdele, glasisætningsbånd, tætningslister og DVV-mærker ikke bliver overmalet.

Prisen er afhængig af husets mål. Kontakt den lokale KPK-forhandler for at få kompetent rådgivning og et tilbud på trævinduer, der passer til din bolig.

De har generelt en lang levetid, hvis de bliver vedligeholdt løbende. Hos KPK er du sikret 10 års garanti på alle vinduer og døre.

Hos KPK anvender vi kernetræ fra langsomt voksende fyr til at producere vores vinduer i træ.

Selvom vores trævinduer har gennemgået en grundig overfladebehandling, kræver de stadig løbende rengøring og maling for vedligeholdelsen.

Se flere råd her

KPKfabrik9235.jpg

Produceret i Danmark. Med respekt.

Alle KPK’s vinduer og døre er lokalt produceret på vores fabrik på Mors. Vi tager udgangspunkt i gode, danske håndværksmæssige traditioner med fokus på at levere kvalitet, holdbarhed og en moderne højteknologisk produktion.

Som producenter er vi indenfor rækkevidde, så håndværkskunder har direkte kontakt til fagkonsulenter og hurtig hjælp. Det er også muligt at få reservedele og tilbehør – både til håndværkere og private gennem vores webshop.

Læs mere om KPK's kvalitet

Showroom Tømmergravsgade

Besøg vores showroom

Ved besøg i et af vores showrooms kan du blive inspireret og se forskellige løsninger, før du skal vælge dine nye vinduer og døre.

Vores showrooms ligger i København, Vejle og på Mors, og her kan du få lov at mærke, åbne, lukke og se vores udvalg af vinduer og døre, før du beslutter dig.

Læs mere her

Loading...