Mest søgte sider

Har du spørgsmål?

Har du brug for input til dit projekt eller spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt osFor håndværkere

KPK er en virksomhed, der holder de stolte håndværkertraditioner i hævd. Her foregår alt samarbejde med respekt for din forretning, dit håndværk og din tid. Det er dansk, når det er bedst. Det er gennemført. Og, det er ordentligt. Det er udgangspunktet for hele vores forretning og derfor også det, vores værdier bygger på.

Quick-Levering

Skal det gå rigtig hurtigt, har du mulighed for at benytte dig af vores Quick-Levering. Du kan nemlig bestille vinduer og døre og få dem leveret på ned til bare 6 arbejdsdage!

Quick-Levering er en ekstra service, vi tilbyder mod en mindre merpris, naturligvis stadig med 10 års garanti.

Læs mere om Quick-LeveringWeb a conto betaling

I samarbejde med KPK Døre og Vinduer har du nu muligheden for at udnytte denne facilitet, hvor vi i fællesskab sikrer betalingsgarantien for vinduer og døre direkte hos slutbruger. Du kan vælge at benytte systemet generelt eller for specifikke ordrer.

Læs mere i pdf-filen herGuide til bestilling af vinduer og døre

Vi har lavet en guide over de ting, som du skal huske at spørge dine kunder om, inden du bestiller vinduer og døre hos os.

Se guiden og de gode råd herStolthed

Man skal kunne tage glad på arbejde. Det kan man kun, hvis man som håndværker er stolt af det arbejde, man laver. Og det er vi hos KPK. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men laver udelukkende produkter, vi med sikkerhed kan stå ved. Vi tager telefonen, og du kan være sikker på, det er en fagmand, der rådgiver dig i røret.PROFESSIONEL

Hvornår kan man tillade sig at sige, at man er professionel? Det kan man, når man griber hvert led i produktion og forretning professionelt an. Og det gør vi hos KPK. Vores produkter laves af fagfolk, og resultatet er danskproducerede produkter af højeste kvalitet.REEL

En god dag på arbejde er en dag uden ubehagelige overraskelser, og hvor alting klapper. Hos KPK holder vi, hvad vi lover. En aftale en aftale. Kvaliteten er høj, rådgivningen professionel og din levering kommer til tiden. Det manglede da bare.DANSK

KPK er danskproduceret håndværk, når det er bedst. Alle døre og vinduer er igennem kyndige hænder og bliver produceret ét og samme sted, nemlig på Mors. Gennem de sidste 40 år har det sikret høj faglighed i produktionen og en kvalitet, vi er meget stolte af.