Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

For håndværkere

KPK er en virksomhed, der holder de stolte håndværkertraditioner i hævd. Her foregår alt samarbejde med respekt for din forretning, dit håndværk og din tid. Det er dansk, når det er bedst. Det er gennemført. Og, det er ordentligt. Det er udgangspunktet for hele vores forretning og derfor også det, vores værdier bygger på.

 

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed sund fornuft. Derfor anvender vi naturlige råvarer og ressourcer samtidig med, at vi minimerer vores eget energiforbrug og ressourcespild.

Vores produkter er lokalt produceret og i FSC®-certificeret træ, der får en miljøvenlig overfladebehandling. Derudover lever vores vinduer op til det skrappe bygningsreglement og er velegnede til at energioptimere hjemmet, så man sparer på både energien og varmen.

Læs mere om KPK og bæredygtighed

 

Salgs- og leveringsbetingelser -  Find dem her

Quick-Levering

Skal det gå rigtig hurtigt, har du mulighed for at benytte dig af vores Quick-Levering. Du kan nemlig bestille vinduer og døre og få dem leveret på ned til bare 6 arbejdsdage!

Quick-Levering er en ekstra service, vi tilbyder mod en mindre merpris, naturligvis stadig med 10 års garanti.

Læs mere om Quick-Levering

Web betaling

Web betaling er en nem og sikker betalingsløsning for dig og din kunde. Med web betaling er du sikret betaling for de vinduer og døre, du leverer.

Læs mere om web betaling

Guide til bestilling af vinduer og døre

Vi har lavet en guide over de ting, som du skal huske at spørge dine kunder om, inden du bestiller vinduer og døre hos os.

Se guiden og de gode råd her

KPK Elementvogn

Elementvognen bruger vi til transport af dør- og vindueselementer internt på virksomheden og ved transport fra lastvogn til leveringssted.

Læs mere og køb den hos KPK

Udbudsbeskrivelse

Her finder du vores udbudsbeskrivelse for de forskellige vindues- og dørtyper.

Download som PDF fil

Download som Word dokument