< Tilbage til For Håndværkere

KPK. MED RESPEKT.

Respekt for din forretning. Respekt for dit håndværk. Respekt for din tid.

KPK er en virksomhed, der holder de stolte håndværkertraditioner i hævd. Her foregår alt samarbejde med respekt for din forretning, dit håndværk og din tid. Det er dansk, når det er bedst. Det er gennemført. Og, det er ordentligt. Det er udgangspunktet for hele vores forretning og derfor også det, vores værdier bygger på. Og, det er derfor vi kan sige, at vi er:

KPK. Døre og vinduer. Med respekt.

Hør i videoen, hvad vores forhandlere og håndboldlandsholdspillerne mener om respekt

stolthed.png

Stolthed

Man skal kunne tage glad på arbejde. Det kan man kun, hvis man som håndværker er stolt af det arbejde, man laver. Og det er vi hos KPK. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men laver udelukkende produkter, vi med sikkerhed kan stå ved. Vi tager telefonen, og du kan være sikker på, det er en fagmand, der rådgiver dig i røret.

professionel.png

PROFESSIONEL

Hvornår kan man tillade sig at sige, at man er professionel? Det kan man, når man griber hvert led i produktion og forretning professionelt an. Og det gør vi hos KPK. Vores produkter laves af fagfolk, og resultatet er danskproducerede produkter af højeste kvalitet.

reel.png

REEL

En god dag på arbejde er en dag uden ubehagelige overraskelser, og hvor alting klapper. Hos KPK holder vi, hvad vi lover. En aftale en aftale. Kvaliteten er høj, rådgivningen professionel og din levering kommer til tiden. Det manglede da bare.

dansk.png

DANSK

KPK er danskproduceret håndværk, når det er bedst. Alle døre og vinduer er igennem kyndige hænder og bliver produceret ét og samme sted, nemlig på Mors. Gennem de sidste 40 år har det sikret høj faglighed i produktionen og en kvalitet, vi er meget stolte af.

Bliv kunde hos KPK

Rigtig mange dygtige håndværkere har valgt os som leverandør af deres vinduer og døre.

Med KPK Døre og Vinduer i ryggen er du som håndværker ikke bare sikret en god kvalitet i produkterne. Vi tilbyder dig en række andre fordele, som du kan læse om her.

Vil du gerne drøfte mulighederne for et samarbejde med en af vores konsulenter, kan du finde din lokale konsulent her.

Har du en konkret forespørgsel, som du vil have et tilbud på, så send den til kpk@kpk-vinduer.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde.

 

Som kunde får du mange fordele:

Produkter i høj kvalitet

Vi tilstræber en høj og stabil kvalitet på vores produkter. Derfor kan du trygt stå inde for kvaliteten over for dine kunder.

Læs mere om KPK og vores kvalitet her

Vi kommer med nye kunder til dig

På vores hjemmeside kan man søge efter vores forhandlere, som kan rådgive om, levere og montere vores produkter. Som kunde hos KPK kan du vælge at blive vist på kortet, når slutbrugeren søger.

Find forhandler

KPK 365

KPK 365 er vores online system, der gør din håndtering af vindues- og dørbestillinger meget lettere.

Med KPK 365 kan du:
• Finde en hurtig pris uden blok og papir
• Få hjælp til at vælge den rette løsning
• Sende tilbud med eget logo
• Sende bestilling ved accept
• Holde styr på dine vinduessager

Læs mere om KPK 365

Materialer fra KPK og din egen kundefolder med logo

Vi kan tilbyde dig en folder med dit logo på, som du kan uddele til dine kunder. Vi hjælper også gerne med annoncer, flyers etc.

Markedsføringsmaterialer fra KPKKPK prisliste - altid lige ved hånden

Vi har en stor og meget brugbar prisliste, som du enten kan downloade eller bestille i en trykt udgave, så du altid har et eksemplar lige ved hånden.

Prisliste

Vi hjælper dig til at sælge mere

Vi har en række initiativer, der skal hjælpe dig til at sælge mere. Det omfatter alt fra fabriksbesøg, håndværkerseminarer og til, at du kan låne et udstillingstårn, hvis du skal på messe.

 

Lokal konsulent og stort internt salgsteam

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale KPK-konsulent. Derudover sidder vores dygtige salgteam klar til at tage imod dine bestillinger, hjælpe og give gode råd.

Kontakt os allerede idag

Find din konsulent her

Loading...