Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt



Information til slutbrugere ang. personlige oplysninger (GDPR)

Sikkerhed i forbindelse med personoplysninger

I forbindelse med vor leverance til dig gemmer vi nogle enkelte personlige oplysninger. Det er din adresse og evt. dit navn, telefonnummer og e-mail, hvis vi har fået dem oplyst. De personlige oplysninger om dig har vi modtaget fra forhandleren, som du har aftalt leverance med, eller hvis du har oplyst det direkte til os.
Vi gemmer kun almindelige personoplysninger om dig. Ingen følsomme personoplysninger
Oplysningerne gemmes for, at vi kan levere korrekt og til brug for vor statistik. Vi gemmer oplysningerne i 25 år af hensyn til vor garantiforpligtelse og ordrens sporbarhed til senere brug. Herefter bliver oplysningerne slettet.
Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og kun medarbejdere hos KPK har adgang til oplysningerne.
Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du har desuden altid mulighed for at få korrigeret, udleveret, begrænset vores behandling af eller slettet oplysningerne. Du kan også altid gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Du skal blot henvende dig til KPK’s salgsafdeling eller bogholderi.
Du skal dog være særligt opmærksom på, at vi med dit ønske om sletning af personoplysninger, også vil være nødsaget til at slette vigtige data omkring din leverance, hvormed garantiforpligtelser, sporbarhed og supplerende bestillinger vil blive reduceret til det omfang vi der efter har til rådighed, og vi anbefaler derfor kraftigt at du lader os beholde dataene i vores interne system iht. ovenstående.
Du kan til enhver tid klage til Datatilsynet eller anden kompetent tilsynsmyndighed over vores behandling af dine oplysninger. Dette kan du gøre ved at tage direkte kontakt til tilsynsmyndigheden.
Den overordnede ansvarlige for behandling af personoplysninger i KPK Døre og Vinduer a/s er Brian Frimor. Han kan kontaktes på e-mail privacy@inwido.dk.

Med venlig hilsen
KPK Døre og Vinduer A/S