< Tilbage til Cases

Nye træ-alu vinduer i 70'er bolig

Et ønske om mere lys og et bedre indeklima samt mindre vedligeholdelse lå bag udskiftningen af vinduer og døre i dette typiske 70’er parcelhus.

 

Renovering-nye-vinduer-og-døre06.jpg

Huset er konstrueret, så vinduerne er bærende elementer, så udskiftningen gav visse udfordringer. De eksisterende lodrette dør- og vindueskarme blev derfor bevaret og beklædt, så de passer sammen med de nye vinduer.

Problematikken med at få efterisoleret brystningerne under vinduerne blev løst med en speciallavet karm på 200 mm, så der ikke skulle laves tilsætninger og vinduesplade indvendigt.

De kæmpestore vinduer blev sat ind ved hjælp af en sugekopmaskine, som sammen med to ferme håndværkerne fik løftet elementerne ind på plads.

Den oprindelige lidt store og tunge hæveskydedør blev erstattet af en dobbelt vinduesdør, som med sin flotte tynde karm sikrer et godt lysindfald i stuen. Ydermere blev vinduerne med jalousiskodder i værelserne erstattet af lyse, oplukkelige vinduer, og et vindue i stuen blev ført helt til gulv.

Vi har fået 1/3 mere lys ind i rummene. Husets udhæng tager noget lys, så det har været helt fantastisk. Samtidig har vi fået en anden luft indenfor på grund af de integrerede klikventiler i vinduerne Eva Hjerl Hansen, ejer

Produkter brugt i denne case:

Træ/alu 2-lags med skrå kehling (moderne)

Farver: Sablé Bleu 2600 udvendig (alu) og RAL9010 hvid indvendig (træ)

Se vores farver

Døre

1 stk. Dør med 2 glas og 1 spændstykke i bund og sideparti med 2 glas på højre side og 2 fags overkarm med isoleret brystning

1 stk. Dør med 2 glas og 1 spændstykke i bund og 1 overkarm

1 stk. Dobbelt vinduesdør med 2 glas

1 stk. Vinduesdør med 1 glas

Se vores udvalg af døre

Vinduer

6 stk. 1-fags fast karm

4 stk. Topstyret med fast karm på højre side

3 stk. Topstyret med 1 glas

Se vores udvalg af vinduer

trin 1.png (1)

Få den rette rådgivning

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe vinduer. Vores håndværksmestre står altid klar med kompetent rådgivning og tilbud på vinduer og døre.

Find din forhandler

Loading...