< Tilbage til Nyheder
Succesfulde fabriksbesøg:

Håndværkere fra hele landet drager nordpå for at se vores vinduesproduktion

Vi vil gerne tættere på håndværkerne og deres mestre og tilbyde dem uddannelse i produkterne. Derfor tilbyder vi dem at komme på fabriksbesøg i Nykøbing Mors, og det har vist sig at være noget af et tilløbsstykke. Vi har haft fuldt hus i hele syv dage, hvor håndværkere fra hele landet har været forbi for at få et indblik i produktionen.

Hvordan bliver rå træplanker til vinduer og døre? Det kan håndværkerkunder fra hele landet nu svare på, efter de har været på fabriksbesøg hos KPK. Under besøgene, der har været fordelt over syv omgange, har de fået et indblik i produktionen, logistikken bag bestilling og levering til kunderne samt fået mulighed for at møde medarbejderne, der dagligt servicerer dem på mail og telefon.

- Vi er utroligt glade for, at så mange håndværkere har fundet det værdifuldt at afsætte en hel dag i deres ellers travle arbejdsuge til at lære mere om, hvordan vi fremstiller vores vinduer og døre lige fra at udvælge og behandle træet til alu-forarbejdning og glasmontage. Fabriksbesøgene har været noget af et tilløbsstykke, hvor vi trods ekstraarrangementer har måtte tænde røde lygter. Selv håndværkere fra Sjælland er kommet hele vejen til Mors i fyldte busser, som vi hurtigt fandt nødvendigt at leje, for at efterkomme interessen, siger Peter Johannesen, salgschef hos KPK Døre og Vinduer, og fortsætter:

- Fabriksbesøgene er oplagte, når vi har en produktion på dansk grund, som vi kan vise frem og bruge som en læringsdag for vores håndværkerkunder, for det giver uden tvivl et andet perspektiv på vores produkter, når man ser dem blive fremstillet. Derfor er det da også glædeligt, at vi løbende investerer i produktionen i Nykøbing Mors, så vi også kan tilbyde fabriksbesøg i fremtiden.

Fabriksbesøg 150324

Besøg sender vigtig viden videre til slutbrugeren

Vores produktsortiment sælges gennem håndværkerfirmaer, og derfor er det vigtigt, at de føler en tilknytning og mulighed for at få hjælp fra os, og de ligeledes kan give den rette rådgivning til de private kunder samt hjælpe med at afklare spørgsmål under købsprocessen.

- I de fleste tilfælde er det håndværkeren, der har al kontakten med kunderne gennem hele processen fra ordre til montage, så de skal have den fornødne viden til at kunne svare på kundernes spørgsmål ude i marken. Dér er fabriksbesøget en stor hjælp, men udover at give håndværkerne et indblik i vores produktion, er besøget en anledning til at sætte ansigt på de mange medarbejdere fra KPK, som håndværkerne er i kontakt med på mail og telefon, for det gavner samarbejdet, når man får mulighed for at hilse på hinanden, siger Peter Johannesen.

En af dem, der har lagt vejen forbi KPK er Lars U. Nielsen, der er ejer og grundlægger af tømrer- og snedkerfirmaet LUN Byg ApS i Ballerup, og han er glad for at have taget turen fra Sjælland til Mors:

- Jeg har brugt KPK som leverandør de seneste 20 år og er meget glad for produkterne, og så kunne jeg godt tænke mig at se, hvordan de blev lavet i virkeligheden. Det har også været godt at få sat ansigter på de folk, vi snakker med i telefonen, som yder et højt serviceniveau. Og så er det rigtig fint, at det bliver produceret i Danmark, for jeg vil gerne støtte dansk produktion, siger han.

Fabriksbesøg 150324 2
Loading...