< Tilbage til Nyheder
Peter_kpk_sponsorat_web.jpg

KPK DØRE OG VINDUER FORTSÆTTER SAMARBEJDET MED HÅNDBOLDDAMERNE

02-01-2018

Medarbejderstolthed, øget eksponering og et stort fokus på godt håndværk. Det er blandt årsagerne til, at KPK Døre & Vinduer har valgt at fortsætte samarbejdet med Dansk Håndbold Forbund.

KPK Døre & Vinduer og Dansk Håndbold Forbund har netop underskrevet en ny toårig sponsoraftale, og derfor vil kvindelandsholdet fortsat løbe på banen med KPK’s logo på tøjet.

Således fortsætter den nordjyske vinduesproducent også sit store engagement i håndbolden, og det er noget som vækker stor glæde hos blandt andre DHF’s direktør, Henrik M. Jacobsen.

Vi har udviklet et rigtig stærkt forhold til KPK og er derfor meget stolte af at kunne fortsætte vores gode samarbejde. Vi tror på, at KPK er de helt rigtige til at sikre et højt kommercielt og sportsligt niveau indenfor kvindehåndbolden, og vi glæder os til at se deres mange fans på lægterne de kommende år, fortæller Henrik M. Jacobsen.

KPK blev i 2015 sponsor for håndbolddamerne og har blandt andet været med til etableringen af #påvej-projektet og rebrandingen af kvindelandsholdet. Netop KPK’s andel og store involvering i det nye kvindelandshold har haft en stor betydning for det udvidede samarbejde.

Vi er naturligvis stolte af at kunne forsætte samarbejdet med DHF. Vi tror på det projekt, der er blevet søsat med håndbolddamerne, og vi vil gerne være med til at støtte den fortsatte positive udvikling inden for dansk kvindehåndbold, siger KPK’s salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

- Samtidig ser vi klare fordele ved aftalen som virksomhed. Dels har vi oplevet en markant øget kendskabsgrad, og dels giver det internt stolthed blandt vores medarbejdere, der sammen med vores kunder har været rigtig glade for de unikke oplevelser, som landsholdssponsoratet indebærer. Vi ser frem til at få mange flere i de kommende år.

Peter Bechmann fremhæver desuden, at håndboldsponsoratet de seneste år har bidraget til at sætte fokus på ’’godt håndværk’’, som KPK vægter højt i sit arbejde med døre og vinduer. Og særligt her er der også en tydelig fællesnævner mellem håndboldkvinderne og vinduesproduktionen.

- Begge parter opnår gode resultater i sit arbejde via godt håndværk. Kvindelandsholdet har bidraget til at sætte fokus på begrebet, og hvad man både som landshold og vinduesproducent kan opnå ved at have respekt for faglighed og prioritere værdier som ærekærhed, troværdighed og præcision, der er fælles for begge parter, slutter han.

KPK’s nye aftale med DHF træder i kraft den 1. januar 2018.

 

Loading...