< Tilbage til Nyheder
KPK fremtidssikrer danske arbejdspladser:

Vi foretager millioninvestering i nyt anlæg

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vedligeholdelsesnemme produkter med udvendige aluminiumsrammer, og det i en sådan grad, at vi har investeret et millionbeløb i et nyt CNC-aluminiumsanlæg. Dermed styrker vi vores produktion i Nykøbing Mors.

Det går stærkt hos KPK, og vi har netop investereret i et CNC-aluminiumsanlæg, der skal lette arbejdsprocesserne i fremstillingen af aluminiumsrammer til døre og vinduer. Millioninvesteringen skal være med til at effektivisere fremstillingsprocesserne og sikre vores produktion af døre og vinduer i Danmark.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores træ-/alu-døre og vinduer, hvor den udvendige ramme består af det vedligeholdelseslette aluminium, som vi kan tilpasse i de fleste farver. Derfor har vi længe kigget på mulighederne for at effektivisere processerne i produktionen, så vi fortsat kan følge med den fremtidige efterspørgsel, siger produktionschef Jacob Nielsen og fortsætter:

- Vores nye CNC-aluminiumsanlæg fjerner tidskrævende mellemstationer i produktionen af aluminiumsrammerne. Indtil nu har vi flyttet aluminiumsrammerne rundt i produktionen til medarbejdere, som manuelt har tilsavet længderne, boret huller til håndtag og efterbearbejdet rammerne. Med det nye anlæg automatiseres de processer uden at gå på kompromis med kvaliteten, og vi samler alle forarbejdningsprocesserne på ét sted, forklarer Jacob Nielsen.

Investeringer understreger stolt, dansk produktion

Den nylige millioninvestering i det nye CNC-aluminiumsanlæg er blandt andet sket som en konsekvens af, at salget af træ-/alu-vinduer hos KPK er i fremgang. Investeringen sikrer samtidig vores fortsatte konkurrencedygtighed på både pris og leveringstid.

- Det styrker vores position i markedet at investere i den nyeste teknologi. Vi er i al ydmyghed stolte over at understøtte en topmoderne, dansk produktion, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produktion, så vi kan arbejde smartere, samtidig med, at vi kan udvide vores produktionskapacitet, siger Jacob Nielsen.

CNC-aluminiumsanlægget er blevet installeret i foråret og er netop sat i drift.

Ny Alusavfræser
Loading...