< Tilbage til Nyheder

Kvindehåndbold:

KPK trækker landskamp til Mors

Den 29. marts 2020 er Sparekassen Thy Arena Mors hjemmebane for kvindernes landshold i håndbold, når Brasilien kommer på besøg. Det er første gang i nyere tid, at en landskamp i kvindehåndbold bliver spillet på Mors, hvilket kan tilskrives vores gode samarbejde med Dansk Håndbold Forbund (DHF).

Nærmest siden vi blev sponsor for det danske kvindelandshold i håndbold i 2015, har vi arbejdet for at trække en landskamp til Mors. Det er nu endelig lykkedes. Søndag den 29. marts kan vi således se frem til fornemt besøg fra de danske håndbolddamer, der tørner ud mod Brasilien i Sparekassen Thy Arena Mors:

- Vi har i lang tid været i dialog med DHF om en eventuel landskamp på Mors, og derfor er vi også glade for og stolte over, at det nu er lykkedes, og at vi fra lægterne i arenaen i Nykøbing Mors kan se kvindelandsholdet løbe på banen med vores logo på tøjet, fortæller KPK Døre og Vinduers direktør, Jørn Korsgaard Sørensen, og fortsætter:

- Der har generelt været en helt enorm opbakning omkring vores håndboldsponsorat fra vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med stor deltagelse ved de forskellige kampe, og derfor glæder vi os bare ekstra meget over nu at kunne give dem og lokalområdet oplevelsen på hjemlige breddegrader.

Vi har netop forlænget sponsoraftalen med DHF med yderligere to år, og vi inviterer alle medarbejdere med påhæng til kampen, så vi forventer at stille med intet færre end 500 tilskuere. Derudover får vi desuden hele landsholdet på besøg torsdag den 26. marts, hvor håndbolddamerne blandt andet får en rundvisning i produktionen:

- Når håndbolddamerne kommer på besøg, får vores medarbejdere mulighed for at hilse på dem, så vi rigtigt kommer i stemning inden kampen. Samtidig kan vi vise spillerne, hvordan vi – ligesom dem – sætter en ære i godt håndværk, hvilket også er fællesnævneren for os og en af de største grunde til, at vi er sponsor for holdet. Derudover har vi mulighed for at vise spillerne, hvad et sponsorat som dette har af betydning for os som dansk producent, fortæller Jørn Korsgaard Sørensen fortsat.

God stemning i lokalområdet
Det er Morsø Kommune
og Sparekassen Thy Arena | Mors, som i samarbejde stiller arenaen til rådighed, og her glæder blandt andre kommunens borgmester sig over den kommende håndboldfest i byen:

- Vi har ikke haft en landskamp i Nykøbing Mors siden 1983, og derfor glæder det os også meget. Det giver nemlig ikke alene positiv omtale af kommunen, men er også med til at skabe noget fællesskab på øen. Mors er generelt en håndbold-ø med stor interesse for sporten, og derfor forventer vi også en fyldt hal den 29. marts, fortæller borgmester Hans Ejner Bertelsen. 

Også hos DHF er man spændte på den kommende kamp på Mors:

- Vi har siden 2015 haft et rigtigt godt samarbejde med KPK, og derfor er det også oplagt, at der nu kommer en landskamp til Mors, så lokalområdet kan opleve den folkefest, det giver. Generelt har vi oplevet en enorm opbakning fra KPK, så hvis resten af Mors viser samme interesse for håndbold, som virksomhedens medarbejdere og samarbejdspartnere har gjort, så forventer vi, at billetterne hurtigt bliver solgt, fortæller DHF’s direktør, Henrik M. Jacobsen.

Billetter til kampen kan købes via Ticketmaster tirsdag den 25. februar fra klokken 10.00

PM Landskamp På Mors
Loading...