< Tilbage til Nyheder

Landsholdet spiller på Mors

Vores gode samarbejde med Dansk Håndbold Forbund og Håndbolddamerne sikrer landskamp på Mors og giver dermed morsøske håndboldfans mulighed for at opleve landsholdet på tætteste hold.

Den 27. november danner Mors hjemmebane for kvindelandsholdet i håndbolds første af to testkampe mod Ukraine. Testkampene er en del af landsholdets sidste forberedelser, inden de i slutningen af november rejser til VM i Spanien.

Det bliver den første landskamp i kvindehåndbold i nyere tid, der spilles på Mors. Og at det nu sker, skal tilskrives det gode samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og KPK.

”Vi er superstolte over, at kvindelandsholdet nu kommer til Mors. Vi havde jo faktisk fået arrangeret en landskamp med kvindelandsholdet sidste år, men så kom corona desværre og spolerede de planer. Derfor glæder vi os virkelig meget til, at vi skal heppe på landsholdet fra lægterne i arenaen i Nykøbing Mors,” fortæller KPK Døre og Vinduers direktør, Jørn Korsgaard Sørensen, og tilføjer:

Der har generelt været en helt enorm opbakning omkring vores håndboldsponsorat fra vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med stor deltagelse ved de forskellige kampe, og derfor glæder vi os bare ekstra meget over nu at kunne give dem og lokalområdet oplevelsen på hjemlige breddegrader.”

Også hos DHF er man spændte på den kommende kamp på Mors:

”Vi har siden 2015 haft et rigtigt godt samarbejde med KPK, og derfor er det også oplagt, at der nu kommer en landskamp til Mors, så lokalområdet kan opleve den folkefest, det giver. KPK værner om deres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, og vi er glade for, at vi gennem vores arrangementer kan bidrage til at skabe en masse gode oplevelser for dem. Så vi glæder os rigtig meget til at besøge KPK til håndboldfest på deres hjemmebane,” siger Henrik M. Jacobsen, direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Kampen spilles den 27. november kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena Mors og modstanderen er Ukraine. Dagen efter spiller landsholdet så endnu en testkamp mod Ukraine, denne gang i Arena Nord i Frederikshavn.

Det er i skrivende stund stadig muligt at få billet til kampen via Ticketmaster.

 

20201126 Dhf Danmark Norge 2005
Loading...