< Tilbage til Nyheder

Ny mentorordning en spirende succes

Vi har i 2020 sat gang i en mentorordning, som skal sikre nye produktionsmedarbejdere en god start i KPK. 

Patrick Såby Villadsen er ny medarbejder i KPK's produktion, og han har som en af de første fået tilknyttet en erfaren KPK-medarbejder som mentor:

"Jeg er kommet rigtig godt i gang hos KPK. Jeg har fået en grundig oplæring, og alle 12 medarbejdere i afdelingen har taget rigtig godt imod mig. Jeg har fået tilknyttet Henrik som mentor, og det er rart altid at have en fast vejleder, som bakker én op og som man kan gå til med spørgsmål. Så skal jeg ikke hele tiden gå og lede efter en, der kan hjælpe. Jeg synes, alle virksomheder burde have en mentorordning som denne til nye medarbejdere. 

Min opgave er lige nu i produktionen af dørrammer, men jeg håber at komme langt omkring i KPK og få en masse brugbar erfaring, før jeg forhåbentlig kan komme i gang med maskinsnedkeruddannelsen på et tidspunkt. Jeg er 27 år, så det bliver i så fald som voksenlærling."

Henrik Bull er mentor for Patrick:

"Min opgave som mentor er at sørge for, at Patrick får den rette oplæring. Han skal igennem alle relevante arbejdsgange og kende materialer og udstyr. Jeg viser ham, hvordan han skal løse opgaverne og følger op undervejs, men giver ham også frihed til at prøve tingene af. Og så står jeg altid til rådighed, når han har brug for hjælp."

Produktionsleder Thomas Bach Adamsen:

"Ansætter vi folk, der passer godt ind, eller får vi de folk, vi ansætter til at passe godt ind? Vi håber, at vi med den nye mentorordning kan sikre en god og effektiv oplæring af nye medarbejdere, så de bliver glade for at være på KPK og vil være her i lang tid fremover."

Du kan læse mere om job i KPK her: Job i KPK

Patrick Og Henrik Mentor Høj
Loading...