< Tilbage til Nyheder

Succesfuld overgang til 3-lags løsninger  

I forbindelse med at det nye tillæg til BR18 netop er trådt i kraft, bliver de fleste af vores vinduer nu udfærdiget med 3-lags glas i stedet for 2-lags glas – og den overgang er sket med stor succes.

2-lags vinduer i træ var i høj grad det produkt, KPK var kendt for at producere frem mod 2011. Men de seneste ti år er der sket ufatteligt meget i virksomheden, og i dag er vi blandt de førende producenter af både træ- og træ/alu-løsninger med høj energiperformance og et flot udtryk.

- Vi har de seneste år gennemgået en stor udvikling i produktsortimentet, hvor der løbende er kommet flere og flere produkter på hylden. Blandt andet er vi med årene blevet utrolig skarpe på vores 3-lags løsninger, som i forbindelse med de nye energikrav i BR18 netop har gennemgået de seneste større produkttilpasninger, forklarer salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

- Det betyder, at vores 3-lags løsninger fortsat lever op til de høje gældende krav i forhold til isolering og energiperformance, mens de samtidig har et særdeles pænt æstetisk udtryk. De fås nemlig i både klassisk træ og træ/alu, blandt andet med flotte, smalle sprosser samt i det moderne VISION-vindue, som har en smal konstruktion, der giver et let og elegant udtryk samt et stort lysindfald i boligen. Alle 3-lags løsningerne passer perfekt til dansk arkitektur og egner sig godt til både nybyg og renovering af ældre boliger.

Positiv modtagelse fra håndværkerne
Hos KPK glæder vi os over, at skiftet fra primært at sælge vinduer med 2-lags glas til 3-lags glas er gået så godt, og faktisk har modtagelsen fra håndværkerne været over al forventning:

- Håndværkerne har taget virkelig godt imod vores 3-lags løsninger, og overgangen er således sket glidende med en hurtig tilvænning. Det skyldes naturligvis også, at det er et markant bedre produkt, som vi er meget stolte af. Og den begejstring smitter heldigvis også af på vores kunder, forklarer Peter Bechmann og fortsætter:

- Samtidig giver vores nye 3-lags løsninger slutkunderne en stor økonomisk værdi i form af en større energibesparelse, da de har en højere isoleringsevne. De øger også komforten og indeklimaet i hjemmet, da træk og kuldebroer bliver reduceret, og det spiller alt sammen en væsentlig rolle i forhold til den positive modtagelse af produktet.

Hos KPK har vi i lang tid forberedt os på de skærpede energikrav, og det betyder, at vi i dag kan tilbyde 3-lags vinduer med en utrolig god energiperformance i både træ og træ/alu.

DU KAN LÆSE MERE OM VORES 3-LAGS VINDUER HER

B5I9543
Loading...