< Tilbage til Nyheder

Vi dribler videre med håndbolden med ny sponsoraftale

Vi har netop underskrevet en ny toårig sponsoraftale med Dansk Håndbold Forbund. Det bliver således ikke sidste gang, kvindelandsholdet løber på banen med KPK's logo på tøjet til Verdensmesterskabet 2021, som spilles her i december. Aftalen er nemlig forlænget frem til 2024, hvor herrelandsholdet som noget helt nyt også indgår.

Fra torsdag den 2. december til og med søndag den 19. december kan vi spændt følge den 25. udgave af VM i kvindehåndbold, som bliver afholdt i Spanien. I den forbindelse løber de danske håndbolddamer – ligesom de har gjort de seneste seks år – med KPK Døre og Vinduers logo på tøjet.

Og det bliver langt fra sidste gang. Vi kan nemlig sammen med DHF bekendtgøre, at vi har valgt at tegne et nyt sponsorat. Håndbolddamerne vil således fortsat løbe på banen med KPK’s logo på tøjet i 2022 og 2023. Derudover indebærer partneraftalen som noget nyt, at vi fremover også kan invitere samarbejdspartnere til herrernes kampe, hvor vores logo nu også vil være at finde på gulvbanderne.

- Vores sponsorat har uden tvivl øget kendskabsgraden til vores brand. Og dét kombineret med blandt andet et stort engagement fra både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere betyder, at vi endnu en gang forlænger det gode samarbejde – og nu også med herrelandsholdet som en del af aftalen, udtaler salgschef hos KPK Døre og Vinduer, Peter Bechmann, og fortsætter:

- Med den nye aftale kan vi således invitere kunder ikke alene til damernes kampe, men også til herrernes. På den måde kan vi tilbyde endnu mere til vores samarbejdspartnere og komme endnu bredere ud til befolkningen, mens sponsoraftalen samtidig giver os flere geografiske muligheder og generelt mere fleksibilitet. Vi glæder os dermed til at kunne dele flere gode nu både herre- og damehåndboldminder med kolleger og samarbejdspartnere de næste to år, hvor Danmark blandt andet skal være vært for VM i kvindehåndbold i 2023.

Hos DHF ser man frem til fortsat at have KPK med sig på sidelinjen, lyder det fra forbundets direktør, Henrik M. Jacobsen:

- Vi har de seneste år haft et rigtigt godt samarbejde med KPK, og derfor er vi også glade for, at de fortsætter som sponsor i de kommende to år. Vi har siden 2015 oplevet en helt enorm opbakning fra både KPK’s medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og dem håber vi selvfølgelig på at se på lægterne igen i de kommende år.

HAND DENMAR UKRAINE NYK M 27112021 001
Loading...