< Tilbage til Nyheder

Vi flytter ubemandet showroom til større lokaler

Med over 1.000 besøgende siden åbningen i begyndelsen af 2020 har vi haft stor succes med vores nye showroom, der kan tilgås ubemandet med en digital nøglekode. Derfor investerer vi nu endnu mere i showroomkonceptet, som nu flyttes til større og bedre lokaler ved H.C. Ørstedsværkets gamle bygning på Tømmergravsgade i København.

I begyndelsen af 2020 åbnede vi et nyt showroom, som blandt andet som følge af corona kan tilgås ubemandet med en nøglekode og således uden kontakt til andre. Det har sidenhen vist sig at være en stor succes med over 1.000 besøgende husejere og håndværkskunder, og derfor flytter vi nu showroomet til større og endnu bedre lokaler ved H.C. Ørstedsværkets gamle bygning på Tømmergravsgade i København:

- Vores showroom har vist sig at have langt højere besøgstal, end vi havde turdet håbe på, og det glæder vi os selvsagt rigtig meget over. De mange besøgende skyldes dels den store aktivitet, der det seneste år har været på renoveringsmarkedet, og dels den enkelthed og convenience, vi tilbyder både slutbrugere og håndværkere med konceptet. Man kan nemlig spontant og ubesværet – uden først at have fat i en sælger – få en nøglekode på vores hjemmeside og få minutter efter lukke sig selv ind, fortæller KPK Døre og Vinduers salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

- Derfor går vi nu skridtet videre med endnu bedre faciliteter nær Fisketorvet i København. De er ikke alene væsentlig større, end dem vi havde på Lyngbyvej, men de har også rigtig gode parkeringsmuligheder med p-pladser lige uden foran døren og en væsentlig bedre infrastruktur. Motorvejen ligger nemlig tæt på, mens metroen også bliver nabo til lokalerne, når den er færdig i 2024. Det er således en placering med rigtig gode fremtidsudsigter.

En stor hjælp til håndværkerne

Investeringen i det nye showroom er i høj grad også foretaget med henblik på at hjælpe håndværkerne, som KPK sælger sine produkter igennem. Erfaringerne er nemlig, at slutbrugerne i stigende grad har en holdning til, hvordan deres dør- og vinduesløsninger skal se ud, og her skal showroomet gøre det nemt for håndværkerne at vise mulighederne frem:

- Vi har fået meget positiv respons fra vores håndværkerkunder, som ser det som en stor hjælp, at de nu har et sted, de kan henvise deres private kunder til. Det er både nemt og fleksibelt, hvilket der er behov for i en travl hverdag. Samtidig gavner det både håndværkernes og vores salg, da det nu er endnu nemmere at anbefale KPK’s produkter, lyder det fra Peter Bechmann.

Som følge af de flere kvadratmeter i det nye showroom vil der desuden blive fremvist mange flere vinduesløsninger end tidligere. Eksempelvis vil det som noget nyt være muligt at se endnu flere af virksomhedens dreje/kip- og VISION-løsninger, der har et minimalistisk design i træ/alu med smal vinduesramme.

Det er allerede nu muligt at besøge vores nye showroom på Tømmergravsgade 6, som kan tilgås alle ugens dage, 365 dage om året, klokken 6.00 til 24.00.

Se mere og bestil adgangskode her

IMG 1361
Loading...