< Tilbage til Nyheder
20180930hb-4867besk.jpg

VI STÅR BAG PIGERNE TIL EM

30-11-2018

KPK er med på banen, når de danske håndboldkvinder spiller EM i Frankrig.

KPK Døre og Vinduer er i bogstaveligste forstand med de danske håndboldkvinder på banen ved EM i Frankrig. Og det er ikke noget tilfælde, at KPK-logoet pryder de rød-hvide shorts og trøjer. For os som sponsor er det danske, og det der driver os, vigtige fællesnævnere.

Vi opnår begge resultater i vores arbejde via godt håndværk. Kvindelandsholdet har bidraget til at sætte fokus på begrebet, og hvad man både som landshold og vinduesproducent kan opnå ved at have respekt for faglighed og prioritere værdier som ærekærhed, troværdighed og præcision.

Landsholdssponsoratet giver os stor synlighed på tøjet og på banderne ved kampene i Danmark, som vi også benytter til at afholde kundearrangementer, og de er altid et stort tilløbsstykke. Vi oplever også et stort medarbejderengagement og en intern stolthed over samarbejdet.

Nu glæder vi os til at læne os tilbage og nyde den spændende slutrunde med håb om, at der bliver rig mulighed for at kippe med det danske flag. Et stort held og lykke til pigerne fra os alle i KPK!

Loading...