< Tilbage til Nyheder

Vi støtter danske håndværkertalenter 

Vi er endnu en gang med som sponsor ved WorldSkills, som er det officielle verdensmesterskab for håndværkere. Vi støtter op om bygningssnedker og tidligere danmarksmester Frederik Riber, der i år er med som mentor.

Sponsoratet skal være med til at give de nuværende deltagere de bedste forudsætninger frem mod turneringen og er således en del af vores mission om at støtte det gode, danske håndværk.

Det blev til en flot 9. plads samt en såkaldt Medallion of Excellence tilbage i 2017, hvor Frederik Riber deltog i WorldSkills-turneringen for bygningssnedkere i Abu Dhabi. Det har givet den nu 21-årige bygningssnedker, der til dagligt arbejder for tømrervirksomheden Mester Madsen i Præstø, mod på mere. Han skal derfor også med til det kommende verdensmesterskab, der løber af stablen den 22. august i den russiske by Kazan. Denne gang skal Frederik Riber dog ikke selv konkurrere, men er med på sidelinjen som mentor for deltageren og bygningssnedkeren Steffen Slott Jørgensen.

- Man må desværre ikke deltage i WorldSkills to gange, så nu er jeg med som mentor for Steffen. Og selvom det har krævet en del ekstra arbejdstimer at være med omkring hans team, så er det det hele værd. Her har jeg samtidig også fået rigtig god støtte fra min arbejdsplads med en forstående mester, som synes, det er fedt, at jeg deltager, og som faktisk har givet mig fri til at tage med. Derudover har jeg fået tildelt et sponsorat af KPK Døre og Vinduer, der også er med til at gøre det muligt, fortæller Frederik Riber og fortsætter:

 - Og det sætter jeg selvfølgelig stor pris på, da det kræver en del ressourcer. Vi begyndte nemlig allerede at træne op til turneringen midt i maj, og nu er vi så endelig ved at være klar. Og motivationen hos både jeg, Steffen og resten af landsholdet, der skal repræsentere Danmark til turneringen, er i top.

Det er ikke første gang, at vi støtter op om Frederik Riber. Vi var nemlig også med som sponsor i 2017, da han blev danmarksmester, europæisk bronzevinder og efterfølgende deltog i det daværende verdensmesterskab. Og selvom Frederik Riber ikke selv deltager i turneringen denne gang, har vi alligevel valgt at bakke ham op med et sponsorat. Vi vil gerne sikre, at de nuværende deltagere får de bedste forudsætninger frem mod det kommende verdensmesterskab.

Salgschef Peter Bechmann:

- Vi har valgt at sponsorere en mentor, da vi gerne vil optimere forholdene for de danske håndværkertalenter, når de skal ud og repræsentere vores land til turneringer i udlandet. Med et stærkt trænerteam på sidelinjen får deltagerne nemlig mulighed for et godt og professionelt træningsforløb op til turneringen og en sikker base, når verdensmesterskaberne står på. Det er således i god tråd med vores værdier om at sikre det gode, danske håndværk og øge interessen for håndværkerfaget, siger han og fortsætter:

 - Det var derfor oplagt for os at sponsorere Frederik, der trods sin unge alder har massiv erfaring at trække på. Han har tidligere deltaget i WorldSkills-turneringen og været med til DM i Skills to gange. I 2018 stod han for en arbejdende workshop ved DM i Skills for at trække folk ind på bygningssnedkerstanden, og i år var han med som dommer. Frederik er en god ambassadør for håndværkerfaget, og han skal være med til at sikre, at bygningssnedkertalentet, vi sender afsted i år, får en god turnering, og forhåbentligt hiver gode resultater hjem til Danmark. 

Du kan læse om de tidligere Skills-sponsorater og KPK's "Skills Legends" her

66584280_2366370530108491_8756468469978890240_n besk.jpg
Loading...