< Tilbage til Nyheder

Efter succes i København:

Vi udvider showroomkoncept til Vejle

Vi har siden åbningen af vores atypiske showroomkoncept i begyndelsen af 2020 i København haft stor succes med at vise vores produkter frem. Derfor åbner vi nu endnu et showroom i Vejle, som håndværkere – ligesom på Sjælland – kan henvise boligejerne til, og hvor de kan tilgå det ubemandet med en digital nøglekode. På den måde er en KPK-udstilling nu tilgængelig for de fleste boligejere i Danmark.

Det skal være let for håndværkerne at vise døre og vinduer frem til boligejerne, når det passer dem. Det er årsagen til, at vi åbner endnu et ubemandet showroom – denne gang i Vejle. Showroomet giver mulighed for, at man kan studere virksomhedens produkter uden først at lave en aftale med en sælger.

- Efter at have testet det af i København kan vi nu konkludere, at konceptet er en stor succes. Vi har langt større besøgstal, end vi havde håbet på. En del af forklaringen er, at håndværkere meget let kan hjælpe slutbrugerne til at få en digital nøglekode på vores hjemmeside, og få sekunder efter kan de lukke sig selv ind. Det er en meget fleksibel løsning både for os og for håndværkerne, fordi man ikke er afhængig af, om en sælger også har mulighed for at være til stede på samme tidspunkt, siger salgschef Peter Bechmann.

IMG 6395

Med etableringen af et showroom i Vejle kommer KPK endnu tættere på de mange håndværkere og slutbrugere, der er interesserede i virksomhedens døre og vinduer. Den høje aktivitet i byggeriet betyder, at efterspørgslen efter vores produkter er stor, og derfor ønsker vi også at gøre vores døre og vinduer tilgængelige for endnu flere håndværkere og deres kunder, påpeger Peter Bechmann.

- Vi har konstateret, at slutbrugerne i stigende grad har en holdning til, hvordan deres vinduer og døre skal se ud, og derfor er vi glade for, at vi med åbningen i Vejle kan tilbyde flere af vores håndværkerkunder en mulighed for, at de kan guide potentielle købere hen og se vores produkter fysisk. Generelt stiger tilgængeligheden markant, da det foruden vores udstilling i København også er muligt at se vores produkter i vores udstilling på Mors – og det betyder, at en rigtig stor del af landet nu kan tilgå et af vores showrooms inden for en times kørsel, lyder det fra Peter Bechmann.

KPK sælger døre og vinduer gennem håndværkere, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger om virksomhedens showrooms fra netop håndværkere, som enten mødes med kunderne i et showroom eller anbefaler husejere, at de selv kan aflægge et besøg.

- Håndværkerne synes, det er et rigtig godt tiltag, fordi de kan henvise deres kunder til det nærmeste showroom. Det gør det meget lettere at få et spontant besøg passet ind i en travl hverdag, og slutbrugerne kan med egne øjne se, hvilke døre og vinduer håndværkeren har anbefalet, siger salgschefen.

Showroomet i Vejle åbner på Transitvej 16 ved transportcentret, så det bliver let at komme til og fra udstillingslokalet, som kan besøges alle ugens dage, 365 dage om året, mellem kl. 6.00 og 24.00. Derudover har vi også – ligesom showroomet i København – udviklet det i en virtuel udgave, så håndværkerne eller virksomhedens sælgere enten ved en skærm eller over telefonen kan guide igennem udstillingen og således vise nøjagtig det samme frem, som man kan se i det fysiske lokale.

På den anden side af sommerferien holder vi desuden housewarming, hvor virksomhedens kunder og samarbejdspartnere kan komme og fejre indvielsen af de nye lokaler.

Gå til showroom-side

Loading...