Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Vi står bag(på) kvindelandsholdet

Vi elsker godt dansk håndværk og god håndbold. Derfor er KPK stolt sponsor for Håndbolddamerne. Det gælder for os begge, at gode resultater kun opnås med solidt håndværk, teamarbejde og respekt. Respekt for hinanden, respekt for faglighed og respekt for de små detaljer. Både på håndboldbanen og i vinduesproduktionen går vi professionelt til enhver opgave og står sammen om hele tiden at gøre det bedre.

I KPK går vi meget op i at dyrke de talenter, som skal tegne fremtiden. Vi har derfor særligt fokus på de unge landsholdsspillere, som vi støtter og følger tæt på deres vej mod toppen.

Samarbejdet med Dansk Håndbold Forbund omkring kvindelandsholdet giver os masser af synlighed og unikke oplevelser. KPK-reklamen pryder bagsiden af shortsene og nederst på trøjen og er også at finde på bl.a. LED-bander og gulvreklame ved kampe i Danmark.

Vi har flere gange årligt fornøjelsen at kunne invitere vores kunder med til landskampe med spisning og oplæg ved en kendt håndboldpersonlighed, hvilket rigtig mange benytter sig af, ligesom vi jævnligt kan invitere vores medarbejdere til håndbold.

Hvad er et dreje kip vindue?

Se håndboldpigerne prøve at besvare det spørgsmål.

Ram overliggeren

Håndværkerne udfordrer Håndbolddamerne i præcisionsteknik - Kast mod overligger

Følg landsholdet med KPK

Følg med på Facebook, hvor vi følger Håndbolddamerne og løbende afvikler konkurrencer med fine præmier.

Gå til Facebookside