< Tilbage til Forside

Bygningsreglement 2018 tillæg

Skærpede energikrav

Den 1. januar 2021 trådte et nyt tillæg til Bygningsreglementet BR18 i kraft med skærpede energikrav til døre og vinduer.

De nye krav betyder, at der kun må monteres elementer i Energiklasse A i helårshuse. Elementer i Energiklasse B må dog stadig benyttes til sommerhuse og tilsvarende.

Se en oversigt over de nuværende og nye krav i nedenstående skema. Du kan også downloade en informationsblanket om BR18 tillægget.

Download PDF om de nye energikrav

Hjemmeside Alm 1400X930
Tabel Web 2023

Bemærk vedr. BR18 tillæg

  • KPK's elementer lever til enhver tid op til Bygningsreglementet, og vi kan levere Energiklasse A og B. Energiklasse B er forbeholdt sommerhuse og tilsvarende.

  • Som håndværker har du ansvar for at rådgive kunden om de nye krav, og så er det op til bygherre at overholde dem. Ved tvivlsspørgsmål vedrørende byggetilladelsen opfordrer vi til at kontakte den lokale byggemyndighed.

Træ Alu 3 Layer 930X930

Energioptimering

Energioptimering af boligen står højt på de flestes liste, når det kommer til renovering. En af de måder, man kan gøre det på, er med energivenlige vinduer.

Læs mere om energioptimering

Info Ikon Small (1)

Har du spørgsmål?

Vores kundesupport sidder klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om reglerne.

Tlf. 96 70 24 00

Energivinduer

Energivinduer fra KPK

Kpk Brochure

Download Brochure

Der er en del valg og muligheder at tage stilling til, før du bestiller nye vinduer og døre. Find inspiration og skab overblik ved hjælp af vores brochure.

Bestil her

Loading...