< Tilbage til Glas og ruder

Ornamenteret glas

Skab lidt privatliv og få masser af lys

Kan du kigge ud, kan andre typisk også kigge ind. Det er ikke altid lige praktisk. For eksempel kan det være rart at værne en smule om privatlivet på badeværelset, skabe ro for øjet ved hoveddøren eller skærme af for haveredskaber og grej i skuret.

Kpknyenstadnyborg 22

Løsningen er ornamenteret glas

Ornamenteret glas er matteret, så det slører for nysgerrige blikke gennem vinduet eller døren – uden at blokere for lyset. Det virker ved, at det ornamenterede glas spreder lysets stråler i stedet for at bremse dem, så du stadig får masser af dagslys ind i dit badeværelse, din entre eller dit kælderrum, men mønsteret og matteringen udvisker alle detaljer og gør det umuligt at kigge ind.

Ornamenteret glas er smart fordi

  • Du skærmer for blikke ind
  • Du får masser af dagslys alligevel
  • Du slipper for at hænge gardiner op på eksempelvis badeværelset
  • Du kan vælge en stil, der passer til dit hjem
Matteret-glas (1).jpg

Vælg det mønster, der passer dig

Hos KPK kan du vælge mellem forskellige slags ornamenteret glas. En type er nupret, en anden mere bølget og en tredje har lodrette streger, der næsten ligner årer i et træ.

Den hedder Cotswold og har gennem årene været et udbredt valg til facadedøre og badeværelsesvinduer på parcelhuse. Satinato er en anden klassiker. Den har en helt mat, ensartet og stilren overflade, som passer særligt godt til nybyggeri og anden moderne arkitektur.

Du kan sagtens kombinere det ornamenterede glas med lamineret glas, hærdet glas og lydisolerende glas, hvis du ønsker det.

Loading...