< Tilbage til Døre

Dobbeltfløjede terrassedøre

En dobbeltdør til terrassen giver dobbelt glæde. Eller i hvert fald mere lys i dit hjem og nemmere adgang til terrasse og have end en enkelt dør. De to fløje giver en bred åbning, som kan få udeliv og indeliv til at smelte sammen og give masser af plads til børn, gæster og alle andre, der cirkulerer ind og ud.

KPK 033

Luk op og i som det passer dig

Rent teknisk er en terrassedør bygget ligesom en almindelig facadedør, men udstyret med et andet lukkesystem og et andet greb. Vælger du en dobbeltfløjet terrassedør, kan du sagtens nøjes med at bruge den ene fløj i dagligdagen og lade den anden være fikseret i lukket position. Eller du kan smække dem begge op på vid gab og lade lys og luft strømme frit.

Du bestemmer selv, om døren skal åbne indad eller udad. De fleste terrassedøre åbner udad, men der kan være særlige tilfælde, hvor det er mest praktisk med en indadgående dør. For eksempel hvis pladsen udenfor er begrænset. 

farver.png

Design den lige som du vil

Den dobbelte terrassedør fås både i klassisk og moderne stil, og dermed er der også en, der passer til dit hus – uanset om det er nybyggeri, et traditionelt parcelhus eller en klassisk villa.

Du bestemmer selv, om det skal være rent træ eller træ/alu. Om der skal sprosser i eller ej – og i givet fald om sprosserne skal være 25 mm, 42 mm eller 60 mm brede, og om de skal have en klassisk profil eller en moderne profil.

Og så bestemmer du selvfølgelig også selv farven. Hos KPK har vi ti smukke standardfarver, som er blandt de mest benyttede i Danmark. Og derudover kan du mod et mindre tillæg få dem i de fleste RAL- og NSC-farver. Husk, at du også kan få den dobbeltfløjede terrassedør med forskellige farver indvendigt og udvendigt – afhængig af hvad der passer bedst til husets arkitektur og din stil.

Læs mere om overfladebehandlingen her

trin 1.png (1)

Få den rette rådgivning

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe vinduer. Vores håndværksmestre står altid klar med kompetent rådgivning og tilbud på vinduer og døre.

Find din forhandler

Yale Kodegreb

Greb og tilbehør til døre

Vi har et stort udvalg af greb og andet tilbehør, som du kan tilkøbe. Det kan både være udluftningsventiler, greb med lås eller kode, mulighed for cylinder udvendigt og vrider indvendigt mm.

Tilbehør til døre

KPK 034 Høj

Luk op og i som det passer dig

Rent teknisk er en terrassedør bygget ligesom en almindelig facadedør, men udstyret med et andet lukkesystem og et andet greb.

Vælger du en dobbeltfløjet terrassedør kan du sagtens nøjes med at bruge den ene fløj i dagligdagen og lade den anden være fikseret i lukket position. Eller du kan smække dem begge op på vid gab og lade lys og luft strømme frit.

Du bestemmer selv, om døren skal åbne indad eller udad. De fleste terrassedør åbner udad, men der kan være særlige tilfælde, hvor det er mest praktisk med en indadgående dør. For eksempel hvis pladsen udenfor er begrænset.

Træk udeliv ind. Og omvendt

Med en dobbeltfløjet terrassedør oplever mange, at deres køkken eller stue i sommermånederne pludselig bliver dobbelt så stor – simpelthen fordi den brede åbning får inde og ude til at flyde sammen.

Det er praktisk i hverdagen, når børnene drøner ind og ud. Til fest, når gæsterne cirkulerer. Og i alle stunder derimellem, når du bare gerne vil have let adgang til din have og din terrasse.

Faktisk kan der også være fordele ved den dobbelte terrassedør i vintermånederne. Her kan du sidde inde og følge med i livet ude – bare nyde vind, vejr og årstidernes skiften fra sofa eller lænestol.

Luft ud på et splitsekund – eller dagen lang

En dobbeltfløjet terrassedør gør det nemt at lufte ud. Du kan smække begge fløje op, hvis der skal masser af luft ind på kort tid, eller nøjes med at åbne den ene dør på klem og fiksere den med det indvendige greb. Det gør det let at styre mængden af frisk luft og tilpasse din udluftning til vind og vejr.

Du kan også vælge at få friskluftsventiler i din dobbeltfløjede terrassedør. Med sådan en kan du lufte ud med lukket dør, og på den måde sørge for en konstant strøm af frisk luft – uanset om du er hjemme eller ej, og uanset hvordan vejret måtte ruske og rase derude.

 

 

kpk-produceret i danmark-png.png

Dansk kvalitet og bæredygtighed

Hos KPK handler bæredygtighed om sund fornuft – både når det gælder klimaet og din pengepung.

Vi producerer alle vores vinduer og døre lokalt på vores egen fabrik på Mors. Vi bruger træ fra FSC®-certificerede skove og grøn strøm fra nordiske energikilder. Og minimerer vores forbrug af energi og ressourcer for at gøre vores produktion mere bæredygtig.

Vi gør os med andre ord umage.
Vores vinduer er designet, udviklet og produceret i Danmark gennem flere generationer. Det betyder, at hvert eneste af dem er rundet af det gode håndværk og vores faglige stolthed. Og at kvaliteten den er dansk.

Loading...