Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Dobbeltfløjede terrassedøre

En dobbeltdør til terrassen giver dobbelt glæde. Eller i hvert fald mere lys i dit hjem og nemmere adgang til terrasse og have end en enkelt dør.

De to fløje giver en bred åbning, som kan få udeliv og indeliv til at smelte sammen og give masser af plads til børn, gæster og alle andre, der cirkulerer ind og ud.

360 graders eksempel er en terrassedør i træ/alu med 3-lags glas og moderne skrå kehl indvendigt.

Design den lige som du vil

Den dobbelte terrassedør fås både i klassisk og moderne stil, og dermed er der også en, der passer til dit hus – uanset om det er nybyggeri, et traditionelt parcelhus eller en klassisk villa.

Du bestemmer selv, om det skal være rent træ eller træ/alu. Om der skal sprosser i eller ej – og i givet fald om sprosserne skal være 25 mm, 42 mm eller 60 mm brede, og om de skal have en klassisk profil eller en moderne profil.
Og så bestemmer du selvfølgelig også selv farven. Hos KPK har vi ti smukke standardfarver, som er blandt de mest benyttede i Danmark. Og derudover kan du mod et mindre tillæg få dem i de fleste RAL og NSC-farver. Husk, at du også kan få den dobbeltfløjede terrassedør med forskellige farver indvendigt og udvendigt – afhængig af hvad der passer bedst til husets arkitektur og din stil.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Klassisk eller moderne stil til din dobbelte terrassedør?

Den klassiske profil kehl er den typiske kehling brugt i danske vinduer gennem tiden. Den er smuk til klassiske boliger. Vores sprosser fås også med denne kehl, som giver et flot og fuldendt design på døren.

Den moderne udgave er mere mere enkel i designet. Den er med skrå kehl og passer dermed godt til nyere danske boliger.

Klassisk profil kehl

Klassisk profil kehl

Moderne skrå kehl

Moderne skrå kehl

Få den rette rådgivning

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe vinduer. Vores håndværksmestre står altid klar med kompetent rådgivning og tilbud på vinduer og døre.

Find din forhandler

TRÆ/ALU eller TRÆ?

KPK’s terrassedøre fås både i træ/alu og træ. Træ kræver mere vedligeholdelse, da dørene skal males engang i mellem. Træ/alu ligner til forveksling træ i overflade og udtryk, men har den fordel, at alu’en udvendigt beskytter døren fra vejr og vind. Vender din dør mod syd eller sydvest, vil solen påvirke malingen på træet en del mere, og her vil vi anbefale, at du vælger en dør i træ/alu. Der er ofte større overflader på en dør i forhold til vinduer, hvorfor det er ekstra vigtigt at vælge det rigtige materiale fra starten.

Sådan køber man

Det er afgørende at have dygtige fagfolk ved hånden, når man skal købe nye vinduer og døre. På den måde er man sikret en korrekt opmåling tilpasset boligens eksisterende hulmål. 

Vores terrassedøre kan købes gennem professionelle håndværksmestre, der yder en god service og sikrer, at vinduer og døre er tilpasset hjemmet. 

Se processen

Tilmeld dig KPK's nyhedsbrev

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge de rigtige vinduesløsninger til dit hjem. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv klogere på vinduesdesign, indeklima, energieffektivitet og meget mere.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev. Det er til enhver tid muligt at afmelde dig. Se mere på KPK's privatlivspolitik