Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

FLEKSIBLE DREJE KIP VINDUER EFTER MÅL

Dreje kip vinduer fra KPK har smalle rammer og karme og flere åbningsmuligheder. Det giver fleksible og funktionelle vinduer, der sikrer et godt lysindfald og en god ventilation.

Som navnet antyder, har dreje kip vinduer en dreje- og en kipfunktion. Kipfunktionen muliggør en behagelig ventilation i toppen af vinduet uden risiko for at falde ud, mens drejefunktionen gør, at vinduet kan åbnes helt op indefra, så det nemt kan rengøres. Derfor er vinduerne særligt egnet til etagebyggeri og parcelhuse.

Hos KPK skræddersyer vi dreje kip vinduer efter ønsker og behov og leverer efter vinduesmål fra eksisterende hulmål. De kommer i forskellige størrelser og tilvalg og kan fås både i træ/alu og træ. Vi leverer som enkeltfagselementer, der gør det muligt at sammenstille dem med øvrige elementer, men man kan også indbygge dreje/kip i et udadgående element.

Leveres som vindue eller enkelt og dobbelt altandør i træ/alu og træ.

360 graders eksempel af et dreje-kip-vindue i træ/alu med 3-lags glas og moderne skrå kehling indvendigt.

 

Se åbningsfunktion

Fordele ved dreje kip vinduer:

  • De er fleksible med flere åbningsfunktioner
  • Drejefunktionen gør dem nemme at rengøre
  • Gode ventilationsmuligheder
  • Smalle karme og rammer giver et stort lysindfald
  • De kan skræddersys til enhver bolig og ethvert behov

Farver

Farven på vinduer og døre har stor betydning for det samlede udtryk af boligen. Vi tilbyder dreje kip vinduer i mange forskellige farver, der passer til alle typer boliger.

Vælg en af vores ti standardfarver, som er de mest benyttede i Danmark. Farverne kan også kombineres, hvis man ønsker forskellige ind- og udvendigt eller på karm og ramme. Mod et mindre tillæg kan vinduer og døre også fås i andre farver på RAL- og NSC-skalaen – alt kan lade sig gøre.

Læs mere om overfladebehandlingen her

Bliv inspireret af andre

Dreje kip vinduer kommer i forskellige varianter, størrelser og materialer, med forskellige tilvalg og både med eller uden sprosser. Og med et stort udvalg kan det være svært at vælge hvilken variant, der passer bedst til sin bolig. Det giver vi inspiration til i vores galleri nedenfor.

Klassisk eller moderne kehl i dreje/kip vinduet?

Ligesom alle vores andre vinduer og døre kommer vores dreje kip vinduer i to profiler. Den ene profil har skrå kehl og passer godt til den nyere bolig med et moderne og nordisk design. Den anden, profil kehl, er mere klassisk og bruges ofte i ældre huse, hvor man ofte ser den med sprosser, som også fås med en fin profil kehl.

Klassisk profil kehl

Klassisk profil kehl

Moderne skrå kehl

Moderne skrå kehl

Brug for rådgivning?

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe dreje kip vinduer. Eksempelvis hvilket dreje kip vindue, man skal vælge, hvilken type beslag, der passer til, eller hvordan man udskifter vinduer og døre efter eksisterende hulmål.

KPK har håndværkere i hele landet, som står klar til at hjælpe. Kontakt den lokale KPK-forhandler, og få kompetent rådgivning og et tilbud på dreje kip vinduer.

Find din forhandler

Energioptimerede 2-lags eller 3-lags vinduer

Dreje kip vinduer fra KPK kommer med optimerede energiruder som standard. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

3-lags glas har den bedste isolering og sikrer den laveste varmeregning. De har et lavere varmetab og øger komforten og indeklimaet, da træk og kuldebroer bliver reduceret. Dreje kip vinduer med 3-lags glas egner sig til helårshuse, mens 2-lags glas udelukkende er forbeholdt sommerhuse og lignende.

Læs mere om energi, glas og ruder

10 års garanti

Vi står gerne på mål for vores høje kvalitet. Derfor får du altid 10 års garanti på vinduer og døre, når du handler hos os. Det er fem år mere end vinduesindustriens generelle garantibetingelser på 5 år.

Læs mere om garanti og tryghed        Læs mere om KPK’s kvalitet

Snittegninger

Find snittegninger på vinduer og døre

Snittegninger

Vejledninger

Her har vi samlet vejledninger og informationer om KPK-vinduer, blandt andet monteringsvejledning og -videoer, brugervejledning, opmåling af buer og karnapper, myndighedskrav til redningsåbninger og adgangskrav – og meget mere.

Se alle vejledninger her

 

Vedligeholdelse

KPK's vinduer og døre er lavet i slidstærke materialer, men det danske vejr gør trods alt, at der skal lidt vedligeholdelse til. Træ/alu behøver kun mindre tiltag - hvor Træ kræver lidt mere.

Smøring af hængsler skal gerne ske jævnligt. Men det er ret enkelt at gøre. Det kan du læse mere om på siden om vedligeholdelse

Vi har også samlet nogle gode råd omkring rengøring mm.

Se råd og gode tips til vedligeholdelse

Glas og ruder

Vinduer fra KPK kommer som standard med optimerede energiruder. Det betyder, at mest muligt lys og energi kommer ind gennem ruden, mens så lidt varme og energi som muligt slipper ud.

Vi har både vinduer med 2-lags- og 3-lags glas, der alle kommer i forskellige typer. Vælg mellem:

  • ornamentglas, f.eks. matteres glas (ofte brugt på badeværelser for privatlivets skyld)
  • lydglas, der har indbygget støjreduktion
  • solglas, der tager det meste af de skadelige UV-stråler ud af sollyset
  • personsikkerhedsglas, der hjælper ved faldulykker og indbrud.

Læs mere om vores glas og ruder

 

 

Energi, DVV og FSC

Det er vigtigt for os, at vores produktion lever op til høje standarder. Derfor er man altid sikret høj kvalitet, når man køber nye vinduer og døre hos KPK.

Vores produkter produceres på vores egen fabrik på Mors, hvor kvaliteten gennemtjekkes, så den lever op til DVV-mærket. Derudover er vores elementer energimærket med A og B.

Vores vinduer og døre produceres i FSC®-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug. På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium.

Energi- og CE-mærker

Læs mere om KPK's høje kvalitet