< Tilbage til Cases

Robuste træ/alu vinduer til villa ved vandet

Hvem elsker ikke den skønne udsigt og det særlige lys, man får gennem vinduerne i et hus ved vandet?

 

renovering-nye-døre-og-vinduer08.jpg

Åben himmel og blå bølger så langt øjet rækker og her endda med kig til den lokale lystbådehavn. Sol, sand og vand sætter dog sit aftryk på vinduer og døre, så de nye skulle være i træ/alu med lav vedligeholdelse samt løse udfordringer med fugt.

Vinduers effekt på indeklima

Ejeren ønskede ekstra sikring mod indbrud, så vinduerne blev udført i lamineret glas - en sikkerhedsglas, som gør det sværere at bryde ind. Som tillæg får man også en lydreduktion og mindre indtrængning af ultraviolette stråler gennem vinduerne. Døren er desuden forsynet med en Yale Doorman kodelås.

Tre nye vinduesdøre og en ny facadedør i glas med midtersprosse har givet et bedre lysindfald rundt i huset. Hvide rammer har erstattet de grå og dermed fået en mere let og diskret fremtoning.

Vores hus har med 3-lags ruderne fået et meget bedre lydniveau, og vi hører næsten ingen støj ude fra længere. De har samtidig en imponerende isoleringsevne, som har fået bugt med vores fugtproblemer Jan Severin, Ejer

Produkter brugt i denne case:

Træ/alu 3-lags med skrå kehl

Farver:  RAL 9010 hvid udvendig (alu) og indvendig (træ)

Se vores farver

Døre

2 stk. Dør med 2 glas, 1 spændstykke i bund

3 stk. Vinduesdør med 1 glas

Se vores udvalg af døre

Vinduer

10 stk. 1 fags topstyrede vinduer med 1 glas

3 stk. 1 fags sidehængte vinduer med 1 glas

1 stk. 1 fags vendbar vindue med 1 glas

Se vores udvalg af vinduer

trin 1.png (1)

Få den rette rådgivning

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal købe vinduer. Vores håndværksmestre står altid klar med kompetent rådgivning og tilbud på vinduer og døre.

Find din forhandler

Loading...