Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Dansk bæredygtighed

For KPK er bæredygtighed sund fornuft. Optimal udnyttelse af naturens råvarer og ressourcer. Minimering af energiforbrug og ressourcespild.

  • Vores vinduer og døre er lokalt produceret - på Mors i Nordvestjylland
  • Vi har valgt at producere i ren træ, som er FSC-certificeret og fra bæredygtige skovbrug
  • Overskudstræet anvendes til opvarmning af egen produktion samt biobrændsel
  • Vores træ er overfladebehandlet i henhold til det miljøvenlige 2-ØKO system
  • På træ/alu elementer er træet beklædt med genanvendeligt aluminium
  • Vores elforbrug er hovedsageligt vedvarende, da der i Nordvestjylland produceres mere vedvarende energi, end der forbruges.

Når du handler med KPK, bidrager du til dansk bæredygtighed. Med nye energivinduer fra KPK reducerer du samtidig CO2-udledningen fra dit hjem. Til gavn for os alle.

Læs mere om energioptimering

Læs, hvad dansk bæredygtighed betyder for Interiør stylist Louise Kamman Riising. F.eks. når hun køber vinduer til sit og familiens hus.

Se Fam. Riising case her

Indeklimamærket

Indeklimaet har stor betydning for, hvordan man har det i sit hjem. Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig mærkningsordning for produkter og materialer, der har dokumentation for påvirkningen af luftkvaliteten i indeklimaet.

Indeklimamærket er din sikkerhed for, at KPK's produkter ikke afgiver giftstoffer til indeluften, men bidrager til et godt og sundt indeklima. Indeklimamærkede materialer er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor en god indeluftkvalitet bidrager til den sociale bæredygtighed.