Har du spørgsmål?

Er du håndværker og har spørgsmål om vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt

Nye vinduer og døre til jeres projekt eller ejendom

Udskiftning af vinduer og døre i en hel ejendom er et omfattende projekt og en vigtig investering.

Der er mange beslutninger at tage, og disse får konsekvenser i en lang årrække. Vi guider jer i samarbejde med jeres rådgiver og håndværker igennem hele processen. Sammen finder vi den bedste løsning med afsæt i jeres behov og ønsker. Vi rådgiver om energi, lovgivning og anden relevant teknisk information.

Her på siden finder I information, inspiration og gode råd vedr. jeres projekt.

Jeres professionelle projektpartner

KPK Døre og Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Vi er jeres professionelle partner på store og små vinduesprojekter - i tæt samarbejde med jeres rådgiver og håndværker.

Med stor erfaring og høj faglighed i organisationen er jeres projekt i trygge hænder hos KPK. Vores vinduesproduktion ligger på Mors, og med den tæt på og et omfattende servicenetværk er I sikret nærværende service og fleksibilitet fra start til slut.

Læs mere om KPK her

Gode grunde til at vælge KPK

  • Vinduer og døre udviklet og produceret i Danmark

  • Individuelle løsninger - produceret efter mål, tilpasset din ejendom

  • Mere end 40 års erfaring med dør- og vinduesproduktion

  • Bæredygtig tilgang og langtidsholdbart materiale

  • 10 års garanti

 

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed sund fornuft. Derfor anvender vi naturlige råvarer og ressourcer samtidig med, at vi minimerer vores eget energiforbrug og ressourcespild.

Vores produkter er lokalt produceret og i FSC®-certificeret træ, der får en miljøvenlig overfladebehandling. Derudover lever vores vinduer op til det skrappe bygningsreglement og er velegnede til at energioptimere hjemmet, så man sparer på både energien og varmen.

Læs mere om KPK og bæredygtighed

 

Udbudsbeskrivelse

Udbudsbeskrivelsen er en teknisk beskrivelse af produktegenskaber og -specifikationer vedr. KPK's vinduer og døre, som du kan downloade og indsætte i dit eget udbudsmateriale.

Download som PDF fil

Download som Word dokument

Før opstart på projektet

Der er en række overvejelser, som skal med i betragtning alt efter projektets omfang og ejendommens type. Spørg os eller jeres rådgiver/håndværker. I kan også finde gode råd samt tjeklister på bestilling af vinduer og døre her:

Gode råd og tjeklister

Garanti og certificeringer

Det er en stor investering at få nye vinduer og døre. Derfor gør vi i KPK alt for, at du er tryg ved vores produkter.

Det gør vi blandt andet gennem grundige kvalitetstests af råvarer, produktionsforløb og elementer. Vi har desuden uddannede maskinsnedkere og fagfolk med stor erfaring på fabrikken på Mors, og vores elementer monteres af professionelle håndværkere over hele Danmark.

Vi yder 10 års garanti og har en række certificeringer på vores elementer.

Læs mere om vores garanti og certificeringer

Bestil materiale

Få vores projektbrochure med information og inspiration til jeres vinduesprojekt tilsendt med posten. Du kan også bestille forskellige andre materialer.

Bestil materiale her